Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
3997
1

Энергия - Монолит - 5:0

Майстер-клас з реалізації

Энергия - Монолит - 5:0

Львівська «Енергія» дійсно показала «Моноліту» в чому все-таки різниця у класі цих команд. Хоча, якщо з першого погляду моментів у обох команд була десь рівна кількість, то «енергетики» забили 5 голів, а гості не спромоглись бодай на один.

Львів’яни під керівництвом Станіслава Гончаренка як завжди розпочала спокійно і виважено і тому у перші хвилини активніше виглядав «Моноліт». Вже на 2-й хвилині Баєв вийшов сам на сам із воротарем, але Кардаша переграти не вдалось. Згодом Аветісян у повітрі переграв Кардана, і м’яч летів у порожні ворота, але кіпера підстрахував Рогачов. Ось такі моменти мали гості, а забили господарі. Чи не перший удар по воротах завершився голом. Павленко віддав пас з кутового на ближню штангу, Легчанов скидував на Овсяннікова і м’яч залетів у ворота.

Відразу після пропущеного голу гості мали ще дві непогані нагоди. Мінаєв і Аветісян загрожували воротам Кардаша, але кіпер стояв надійно. А от господарі другий удар по воротах перетворили у гол. Цього разу відзначився Рогачов. Харків’яни на далі мали моменти. Вихід один на один не реалізував Аветісян, а удар Засенка Кардаш перевів у перекладину. А «енергетики» знову забили. Цього разу Романов замкнув дальню штангу після пасу Струка.

Харків'яни навіть не знали, що потрібно змінювати, адже грали вони непогано, атакували, а «енергетики» натомість реалізовували чи не кожний момент. На 16-й хвилині рахунок став 4:0. Задорожний на правому фланзі накрутив захисника і легко пробив у ближню стійку, від якої м'яч відлетів у дальню штангу і залетів у сітку. Гості все-таки заслуговували хоча б на один гол, але ні Аветісян після виходу один на один, ні Засенко, ні Мінаєв не змогли пробити повз Кардаша.

На другий тайм у воротах «Енергії» замість Кардаша став Лисенко. І забігаючи наперед, відзначимо, що і другий воротар львів'ян зміг відстояти «на нуль». Хоча моментів у гостей було вдосталь. І Кулик, і Мінаєв, і Аветісян, і Сколотій мали непогані шанси, але забити не могли. У «енергетиків» результативність також вже трохи зменшилась, але все ж один гол вони забили, завдяки Павленку, який точно пробив із десяти метрів.

Таким чином за два матчі чемпіонату «Моноліт» не зміг забити жодного голу «Енергії» (у першому колі матч завершився мінімальною перемогою львів'ян 1:0).

Володимир КРУПЧУК

«Энергия» - «Монолит» - 5:0
Львов. Дворец спорта «Галичина».

«Энергия»: Кардаш (Лысенко, 21) - Рогачев, Романов, Струк, Д.Бондарь - Легчанов, Овсянников, Павленко,  Якунин - Макаев, Задорожный
«Монолит»: Гурко - Баев, Аветисян, Минаев, Ткаченко - Кулик, Засенко, Юнаков, Воронин - Сколотий.
Арбитры: Стрелецкий (Сумы), Литвинов (Донецк)
Легчанов (6), Рогачев (8), Романов (12), Задорожный (16), Павленко (32) 

Удары (в створ): 15 (9) - 19 (14)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

www.futsal.sport.ua

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
casper2008-08
Что и требовалось доказать!!!