Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Покер
|
1058
0

Харків Медіа покер ліга. Фінальний турнір 2010 р.

У першій столиці завершився турнір з покеру серед представників ЗМІ

Харків Медіа покер ліга. Фінальний турнір 2010 р.
22 січня у клубі спортивного покеру "Сет" акули пера змагалися за звання кращого гравця 2010 року у техаський холдем.
 
За підсумками п’яти етапів, які проходили протягом року, місця за столом Великого Фіналу забезпечили шість чоловік. Ще четверо визначалися за допомогою турніру-сателіту. Двадцять п’яти претендентів змагалися кілька годин.
 
Олександр Колесниченко, директор покерного клубу:
Уровень игроков растет по сравнению с первым турниром, который мы проводили в 2009 году. То есть, то, что мы видим сейчас - люди уже играют правильно и не идут в «олл-ин» на непонятных картах, то есть, уровень растет.
 
Зрештою прохідні місця посіли по двоє представників команд "Харківські Новини" та "Вісті". Гра на фінальному столі була доволі обережною, переважно у тайтово-агресивному стилі. Але вже за кілька раундів з підвищенням блайндів гравці змушені були проявляти активність і все частіше йшли ва-банк.
 
Так майбутній переможець Володимир Гученко був змушений колірувати пуш із ранньої позиції. У результаті його карманні шістки встояли проти різномасних король-дама. Це дозволило представнику «Харківських новин» значно збільшити свій стек. Перевагу у фішках над конкурентами він не тільки зберіг, але й згодом значно збільшив. І таким чином забезпечив собі перемогу у турнірі.
 
Володимир Гученко, переможець турніру:
Считаю, что мне крупно повезло, конечно. Потому что я был явно не фаворитом. Попал в шестерку - повезло просто. И тут есть тоже доля везения.
 
Срібло та бронза дісталася представникам команди "Своя игра" Олександру Мацієвському та Сергію Першину. Кращою серед дівчат стала Катерина Сидоренко з команди «Харківські Новини». Вона посіла четверте місце і отримала спеціальний приз від організаторів.
 
Юрій КОТЛЯР, Харківські Новини
покер
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.