Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
1624
10

Николай АЗАРОВ: «Подготовка к Евро на должном уровне»

Премьер Украины рассказал о подготовке к европейскому форуму

Прем’єр-міністр України Микола Азаров сьогодні представив трудовому колективу новоствореного Міністерства інфраструктури України керівника відомства – Віце-прем’єр-міністра – Міністра інфраструктури Бориса Колеснікова.
 
Глава Уряду зазначив, що головним завданням Міністерства є створення в Україні сучасної інфраструктури як бази для структурних перетворень в економіці та залучення інвестицій. «Перед вашим Міністерством стоїть завдання створити сучасну інфраструктуру. Це не лише залізниця – це і автомобільні дороги, і зв'язок, комунікації, численні інфраструктурні об’єкти – усе те, що охоплює таке широке поняття як інфраструктура», – наголосив Микола Азаров.
 
Представляючи новопризначеного Віце-прем'єр-міністра України – Міністра інфраструктури Микола Азаров зауважив, що Борис Колесніков зарекомендував себе як грамотний енергійний організатор, здатний вирішувати масштабні завдання, такі як підготовка країни до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року. «Борис Колесніков займався об’єктами до Євро-2012 і прийняв справи у абсолютно занедбаному, зруйнованому стані. Нині робота виведена на якісно новий рівень. Зараз немає сумнівів, що підготовка триває на гідному рівні, в межах графіку і всі об’єкти будуть введені в експлуатацію вчасно», – підкреслив він.
 
Нагадаємо, з метою оптимізації системи центральних органів виконавчої влади Президентом України Віктором Януковичем було проведено реорганізацію Міністерств Кабінету Міністрів України. Указом №1107/2010 від 9 грудня 2010 року Віце-прем’єр-міністром України – Міністром інфраструктури України призначено Бориса Колеснікова, у підпорядкування якого увійшло, зокрема, Національне агентство з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу та реалізації інфраструктурних проектів.
 
Інформаційний центр «Україна-2012»
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 10
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
bullet001
Ну что вы хотите - какая страна такой и премьер . А мы с вами разве не идиоты ? Были бы умные наша страна не была бы в говне, а мы по заграницам, в поисках хоть какого то заработка, не мотались.
Николай(Донбасс)
Прем’єр-міністр України Микола Азаров сьогодні представив...
Глава Уряду зазначив...
Микола Азаров зауважив...
__________________________________________________________________
В Украине в обиходе четыре языка — украинский, русский, суржик и язык Азарова... Чисто проФФесорско-проФФесиАнальный
Николай(Донбасс)
болван, неспособный выучить даже украинский язык...
вор и взяточник кучмовской закалки...
dinamomashina
та пашли вы.....
SergeSuper
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Tavrin
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
DWORKIN
Такого дибильного правительства я ещё не встречал за 15 лет работы в госструктуре.
Сначала принимают Налоговый кодекс, а вчера презик подписывает: Указ Президента України Віктора Януковича "Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади" №1085 від 9.12.2010 р., которым ликвидирует часть госорганов, а часть реформирует (та же ликвидация и создание новых структур).
При этом указание ГНАУ в кратчайший срок (до 20 декабря) привести приказы и прочую документацию к положениям Налогового кодекса.
И как это сделать если с 9-го числа ГНАУ не существует, а реорганизация требует времени???
Эти дятлы хоть когда нибудь будут сначала думать, а потом делать?
CTa6uJIu3aTop
Ага)) Помним Харьковские скамейки по 20 000 $ штука)))
igorzevs973
долбо** этот Азаров он и говорить нормально не может колхосник
Bogdan-Myxa1993
позор, а не премьер министр((((