Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
1149
0

СБУ хочет создать штаб по организации безопасности Евро-2012

Об этом в Брюсселе заявил Валерий Хорошковский

СБУ хочет создать штаб по организации безопасности Евро-2012
Служба безпеки України спільно з міжнародними партнерами планують створити міжнародний штаб з організації безпеки під час Євро-2012, фінальна частина якого відбудеться у Польщі та Україні. Про це сьогодні у Брюсселі під час зустрічі з представниками ЗМІ заявив голова СБУ Валерій Хорошковський, повідомляє «Укрінформ».
 
«Ми плануємо створити міжнародний координаційний штаб з безпеки. Така подія, як Євро-2012, є знаковою в Європі та у світовому контексті. Тож можна очікувати, що гострота питання щодо безпеки Євро-2012 набиратиме обертів», - наголосив Валерій Хорошковський.
 
За його словами, йдеться про збір та обмін інформацією між СБУ та спорідненими європейськими структурами, а також відпрацювання спільних попереджувальних дій. У цьому контексті Валерій Хорошковський нагадав, що нещодавно СБУ разом з польськими колегами провела в аеропорті «Бориспіль» навчання зі звільнення заручників, було також проведено декілька штабних навчань з міжнародними партнерами.
 
Голова СБУ зазначив, що його відомство найбільше цікавить досвід країн, які вже організовували подібні масштабні заходи. «Велику увагу ми приділяємо безпеці фанів і збираємо відповідну базу даних, аби підійти до чемпіонату повністю «озброєними»,- резюмував пан Хорошковський.
 
Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.