Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
1229
2

Борис КОЛЕСНИКОВ: «Наша заявка была выиграна честно»

А Спирос Марангос может предстать перед судом за попытку дискредитации страны

Борис КОЛЕСНИКОВ: «Наша заявка была выиграна честно»
Україна може звернутися до судових інстанцій у справі щодо звинувачень в підкупі членів Виконкому УЄФА під час голосування на виборах господарів чемпіонату Європи 2012 року з футболу. Про це в коментарі газеті «Сегодня» заявив Віце-прем’єр-міністр України Борис Колесніков.
 
«Мова йде не про чиюсь дурницю – мова йде про імідж та престиж нашої країни. Так можна дискредитувати будь-яку країну у світі. Якби був хоч один відсоток правди, чемпіонату у нас давно б не було. І якщо буде продовжуватись ця кампанія з дискредитації країни, то Україна також звернеться до судів», – наголосив Борис Колесніков.
 
За його словами, перемога україно-польської заявки 2007-го року у Кардіффі не викликає жодних сумнівів. «Впевнений, що Україна нікого не підкупляла. Наша заявка була виграна чесно, тим більше, що у глави УЄФА з моменту його обрання була публічна позиція – великий футбол повинен просуватися на схід Європи. Тому тут ми маємо, як кажуть, «фальшивий виклик», – сказав Віце-прем’єр.
 
Борис Колесніков також зауважив, що подібні конфліктні ситуації мають об’єднувати країну. «У справі з цим скандалом немає Суркіса або Колесникова, а є Україна – і тому ми будемо битися до кінця. Нападки на країну повинні об'єднати і об'єднають всіх українців. Ніхто не дасть принизити імідж України», - підкреслив урядовець.
 
На переконання Віце-прем’єра, найкращою відповіддю на подібні звинувачення стане успішна підготовка та проведення чемпіонату Європи.
 
www.ukraine2012.gov.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
igor_bzs
а если у него есть неопровержимые доказательства ?
Rastafar
правильно если киприот не перестанет киздеть затягать его по судам