Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
1902
1

Равіль САФІУЛЛІН: «Календар розписаний по матчах»

Міністр України у справах сім’ї, молоді та спорту - про рішення Виконкому УЄФА

Равіль САФІУЛЛІН: «Календар розписаний по матчах»
Равиль Сафиуллин

Затвердження календаря матчів Євро-2012, за яким Україна прийматиме 16 поєдинків з фіналом у Києві, а в Польщі відбудеться 15 ігор, у тому числі матч-відкриття у Варшаві, - це перемога для української сторони. Так прокоментував рішення УЄФА щодо розподілу матчів Євро-2012, яке було прийняте вчора на Виконкомі в Мінську, Міністр України у справах сім’ї, молоді та спорту Равіль Сафіуллін.

За його словами, рішення УЄФА говорить про те, що ті питання, які ще виникали перед Україною 6-7 місяців тому, наразі зняті. «Календар розписаний по матчах, і, до речі, Україна організовуватиме на один поєдинок більше. Це доводить те, що УЄФА нам довіряє, що в нас усе нормально і ми можемо з впевненістю дивитися в завтрашній день», – сказав пан Сафіуллін.

Він додав, що рішення Виконкому УЄФА – об’єктивна реальність, однак не та, якою нас годували рік-півтора тому, коли попередня влада казала, що все виконується відповідно до графіків. «Тоді про українські «успіхи» говорила наша сторона, а УЄФА мовчав. Наразі ж усе сказали самі представники Союзу європейських футбольних асоціацій», – зазначив Міністр.

На його думку, позитивне для України рішення УЄФА щодо календаря матчів Євро-2012 наша сторона заслужила завдяки успішнім управлінським діям нинішнього керівництва держави. «У представників УЄФА є очі. Коли вони приїжджають до нас, то бачать, що і як відбувається на будівельних майданчиках стадіонів, аеропортів, готелів. Відповідно до своїх висновків, експерти УЄФА і прийняли такого роду рішення», – резюмував Равіль Сафіуллін.

Сергій ЮЩИШИН, Інформаційний центр «Україна-2012»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Вася(Крым)
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил