Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
2485
2

Студенческая репетиция перед Евро-2012

Команда НПУ им. Драгоманова стала победителем первого украинско-польского студенческого турнира

Студенческая репетиция перед Евро-2012

У Києві, на стадіоні імені В.Баннікова, відбувся заключний матч Українсько-Польського футбольного турніру університетських команд 2010-2012. У змаганнях між командами Національного педагогічного університету ім. Драгоманова та Ягеллонського університету (Краків). Впевнену перемогу з рахунком 3:0 здобули кияни. Кращим гравцем турніру його журі оголосило учасника команди НПУ ім. Драгоманова Олександра Стецюка.

За третє місце в студентському турнірі змагалися футбольні команди Харківської державної зооветеринарної академії та Люблінського університету ім. Марії Склодовської-Кюрі. Українці перемогли з таким самим рахунком (3:0).

По завершенні матчу на стадіоні В.Баннікова відбулася урочиста церемонія нагородження та закриття турніру, на якій командам - учасницям сьогоднішніх змагань вручили призи. Найбільший кубок - за І місце - капітану команди свого вишу Андрію Колодяжному вручав ректор НПУ ім. Драгоманова Віктор Андрущенко.

«Я пишаюся нашою перемогою. Я люблю своїх студентів і вважаю, що вони найкращі», - сказав Віктор Андрущенко. «Наш університет в основному готує вчителів. А вчитель повинен бути всебічно розвиненою особистістю - і, зокрема, здоровою людиною, щоб формувати здоровий спосіб життя серед молоді. Сьогодні ненормальна ситуація серед молоді, багато хворих, кволих дітей, і ми маємо послати в школу такого вчителя, який запалить жадобою до змагання, до боротьби, до перемоги. Тому ми надаємо першочергову увагу як навчанню, так і спортивному вихованню», - зазначив ректор.

Турнір організовано комітетом з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України та Академічною спортивною радою Польщі за ініціативою Українсько-Польського центру НТУУ «КПІ».
Матчі студентських футбольних команд проходили в містах, які вибороли право на проведення чемпіонату Євро-2012: Києві, Донецьку, Львові і Харкові.

«В турнірі брало участь 20 футбольних команд. Другий турнір, наступного року, відбудеться в Польщі - також у тих містах, де проходитиме Євро-2012», - зазначив головний спеціаліст Комітету по фізвихованню і спорту МОН України Олександр Балан.





УКРІНФОРМ

Евро-2012
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Где смотреть онлайн бой Александр Усик – Тайсон Фьюри
Бокс | 19 мая 2024, 01:21 7
Где смотреть онлайн бой Александр Усик – Тайсон Фьюри

Поединок за абсолют пройдет вечером 18 мая в саудовском Эр-Рияде

Фрэнк УОРРЕН: «Согласен с арбитром, который отдал победу Фьюри»
Бокс | 19 мая 2024, 04:04 6
Фрэнк УОРРЕН: «Согласен с арбитром, который отдал победу Фьюри»

Одновременно промоутер заявил, что команда Фьюри не будет плакать

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
maksimmaksimov
Никакой свободы слова! Снова регионалы зацензуровали такое событие! Почему об этом мероприятии стало известно лишь по его окончании?..
И вообще, что делается с информацией - кто-то в ФФУ должен за это отвечать? Почему ни один ветеранский финал не становится известным общественности - прессу не ставят в известность! Кто додумался поставить вчерашний матч "Ришелье"-"Шахтер" на 14.00 (начало матча на "Оболони") - в нем должен был участвовать Беланов?..
von
maksimmaksimov — 27.09.2010 16:54
Привет
Абсолютно тебя поддерживаю, что такие события мало анонсируются. Ходил на этот матч с коллегой, так в первом тайме польская группа поддержки превышала украинскую, но ближе к перерыву подтянулись украинские студенты и с одной стороны трибуна была заполнена.
Отмечу, что на спорт.уа анонс данного мероприятия был - http://football.sport.ua/news/104508