Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1430
2

ЛЕЩИНСКИЙ: «Будем улучшать турнирное положение»

Тренер вернулся на преждний пост в ПФК «Севастополь»

ЛЕЩИНСКИЙ: «Будем улучшать турнирное положение»
Олег Лещинский

Після поразки «Севастополя» від «Волині» у 9-му турі Епіцентр Чемпіонату України у кримській команді відбулася зміна на тренерському містку. Сергій Шевченко пішов, а очолив колектив Олег Лещинський. Прес-служба ПЛ першою взяла інтерв’ю в нового-старого керманича «Севастополя».


− Олеже Станіславовичу, наскільки ваше призначення стало несподіваним?
− Як правило, відставка завжди трапляється несподівано. Це робота тренера і слід завжди бути готовим як до призначення, так і до відставки.

− З Сергієм Шевченком ще хтось залишив тренерський штаб?
− Мені про інші втрати нічого не відомо. Але тепер одним з моїх помічників стане Валерій Чалий. Раніше він грав у «Севастополі», потім тренував молодіжну команду, а також був головним тренером міні-футбольної команди нашого клубу.

− Який Ваш статус нині?
− Зараз я виконуючий обов’язки головного тренера. З президентом клубу Олександром Красильниковим ми не обговорювали це питання. Всі ми − люди команди, а значить готові працювати на її користь незалежно від статусу − є приставка «в.о.» чи її немає.

− У «Севастополі» останнім часом було багато новачків. Яку оцінку ви їм можете дати?
− З кимось ми вгадали, з кимось − ні. Було дуже мало часу на селекційну роботу. Тож помилки були неминучі. Однак всі прагнуть довести свою спроможність залишитись гравцем команди Прем’єр-ліги. Це залежить і від них самих, і від зусиль тренерського штабу.

− Ви разом з командою здобували перемогу у першості України серед команд першої ліги. По закінченню сезону керівництво вирішило змінити ваш статус. Зараз ви готові вийти на новий рівень?
− Повторюсь: тренер завжди має бути готовим. А щодо перемог і поразок, я ніколи не ділю їх на свої та чужі. Разом ми вийшли до Прем’єр-ліги, разом ми опинились на 15-му місці. Разом і будемо виходити з цього становища.

− Той склад, який грав у першій лізі, не був готовий грати з найсильнішими командами країни?
− У декого з них просто затягнувся процес адаптації. Але всі вони зараз в команді і мають можливість довести свою необхідність.

− Чи відбудуться зміни у тренувальному процесі і основному складі команди найближчим часом?
− Зміни будуть, але не кардинальні. Вважаю недоречним посеред сезону вдаватись до суттєвих новацій. Загальний напрямок роботи та схема гри обрані правильно. Просто будемо дещо вдосконалювати, щоб покращити турнірне становище.

Офіційний сайт Прем’єр-ліги

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
SeV-DeW
Дождались! О.С. Лещинский Севастополь с тобой!
Жоня(Севаст-FCDK-Днепр)
Слава Богу!