Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2413
1

Микола СИЧ: «Нам таки вдалося вивезти з Рівного 3 очки»

«Кардинал-Рівне» - «Енергія» - 2:3. Післяматчеві коментарі

Микола СИЧ: «Нам таки вдалося вивезти з Рівного 3 очки»
Николай Сыч

Головний тренер «Енергії» Микола Сич:

- Розпочну з того, що в сьогоднішній грі нам таки вдалося вивезти з Рівного 3 очки. До гри з МФК «Кардинал-Рівне» готувалися дуже серйозно. Враховуючи попередній візит у Рівне «Урагану», ніхто на майданчику не дозволяв собі ніяких послаблень. Загалом, гра нам сьогодні не вдалася - дуже багато припускалися помилок. Проте, в цьому левова частка заслуги суперника, який просто примушував наших футболістів помилятися. Постійний пресинг і специфіка рівненського залу, все це було не на нашу користь.
Але за рахунок досвіду, окрім того ще й вчасно випустив Бондаря – нам таки вдалося вирвати перемогу.

На рахунок Олександра, то тримав його, як тактичний резерв, адже у кожного тренера є своя специфіка. Сезон дуже довгий і він ще награється вдосталь. Сьогодні він вийшов на 10 хвилин, показав хорошу гру і забив гол. А вже на наступну гру будемо дивитися, чи буде Бондар у складі, чи запасним гравцем. Але, якби Олександр у кожній грі так виходив на заміну, я б нічого не мав би проти.

Стосовно завдань на сезон, то наше керівництво завжди ставить перед нами максимальні завдання – перемога як в чемпіонаті, так і в кубку країни. Але до того ще далеко, а зараз нам потрібно дуже і дуже багато працювати.


Старший тренер МФК «Кардинал-Рівне» Юрій Баховський:

- Звичайно, ми сподівалися на позитивний результат, проте від поразки негативу немає, адже перемагати в кожній грі – просто не реально. Нема такої команди в світі, яка все виграє. А стосовно гри, то на мій погляд вона була просто чудовою. Сьогоднішні наші суперники – це не «Ураган». «Енергія» в захисті дуже організована команда, що вони сьогодні нам і продемонстрували. Нам було дуже важко «зламати» їхню оборону. Були моменти забити в першому таймі за рахунку 1:1, а також наприкінці тайму. Забий Сондак, Танський, Волянюк, Когут – було б нам набагато легше. Але ми не забили. Згодом за рахунку 2:2 ми дуже хотіли забити, можливо, це і зіграло з нами злий жарт, адже пропустили швидку контратаку суперника. Але сама гра була прекрасною і великих претензій до футболістів не має.

У сьогоднішній грі виділив би одного гравця – воротаря львів’ян, гравця збірної України Кардаша. Скільки разів Володимир виручав свою команду, як безпосередньо після ударів, так і після рикошету. Пам’ятаєте момент, коли ми розіграли кутовий і підловили його на протиході, але він, падаючі, витягує руку, і все одно дотягується до м’яча, і переводить його на кутовий.

Ще до матчу ми аналізуємо гру суперника. Тому я знав наперед, що «Ураган» дозволяє суперникам створювати моменти біля своїх воріт. Так воно і сталося. У першому таймі з івано-франківцями я нарахував 8 небезпечних моментів і це без забитого голу. «Енергія» ж дуже організована в захисті команда, і тому сьогодні нам було набагато важче в атаці.

Якщо говорити про те, чи рахунок по грі, то, на мою думку, більш справедливим був би нічийний рахунок. Я не сказав би, що львів’яни нас у чомусь перегравали, хоча «Енергія» бронзовий призер минулого чемпіонату, а останні три роки енергетики постійно знаходяться в числі призерів чемпіонату.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
fanatkiuragana2010
ну ЮРОЧКА ЗА УРАГАН-ОТВЕТИШЬ!БОЙСЯ ИДИОТ!ТЕБЯ ОБ ИГРЕ С ЭНЕРГИЕЙ СПРАШИВАЛИ А ТЫ УРАГАН ТУЛИШЬ!ДА ТЫ СЛЫШАЛ ЧТОБ ХОТЯ ОДИН ТРЕНЕР ОБСИРАЛ ДРУГУЮ КОМАНДУ?-ДА КТО ТЫ ТАКОЙ?-ОТВЕТ ПРОСТОЙ-ЕХАЛ УРАГАН К ВАМ НА ПАФОСЕ-НУ ТИПА-К КАРДИНАЛУ?НЕДООЦЕНИЛИ-ВОТ ИХ ОШИБКА!А ТЫ ПРЯМ ВСЕ ВЫУЧИЛ////