Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 27 июля 2020, 00:51
5657
4

Кардинал-Ровно - Энергия - 2:3

Забракло третього рикошету… + ФОТО + ВИДЕО

| Обновлено 27 июля 2020, 00:51
5657
4
Кардинал-Ровно - Энергия - 2:3
Кардинал-Ровно - Энергия

Після перемоги «Кардинала-Рівне» у першому матчі чемпіонату рівненська команда була зовсім не проти «зняти скальп» ще з одного лідера вітчизняного футболу, який прибув на гру другого туру зі Львова. Але «Енергія», на відміну від «Урагану», виявилася не «по зубам» господарям – львів’яни продемонстрували залізну дисципліну в захисті, відмінну злагодженість дій попереду і в напрочуд важкій грі такі зуміли здобути виїзну перемогу.

Уже зі стартових хвилин гості почали диктувати свої умови. «Зелено-білі» «вмикали» пресинг одразу ж на половині майданчика рівнян, не даючи супернику простір для розгортання власних атак та змістивши гру поближче до воріт Дєнюжкіна. Господарі, звичайно, намагалися вирватися із міцних «обіймів» колективного пресингу опонентів, але виходило це в них не завжди і їхні атаки в дебюті матчу особливої гостроти не несли.



На 8-й хвилині вщерть заповнений зал полегшено зітхнув, коли на шляху м’яча, який летів у ворота «Кардинала-Рівне» після удару Євгена Рогачова, несподівано опинився його партнер по команді Сергій Тригубець. Одразу ж після цього, шанс відкрити рахунок отримали господарі, коли Юрій Когут прорвався лівим флангом на «побачення» з голкіпером «Енергії», але переграти Володимира Кардаша не зумів, і той перевів м’яч на кутовий. За хвилину рахунок у грі було відкрито. Лівим краєм прорвалися Степан Струк і Сергій Тризубець, зіграли в стінку і перший з близької відстані точно пробив у ближній нижній кут – 0:1.

Подібний розвиток подій аж ніяк не влаштовував рівнян, і вони сміливіше почали шукати щастя поблизу чужих воріт. Тим більше, що «Енергія» взяла своєрідну паузу в грі, чекаючи дій у відповідь від «фіолетових». І господарі не примусили себе довго чекати. На лівому фланзі Сергій Піддубний, вводячи м’яч з ауту, вирішив не розігрувати його, а потужно вистрілив по воротам. М’яч зрикошетив від захисника «Енергії» і опинився у сітці воріт Володимира Кардаша. До речі, цей гол для Піддубного став двадцятим у протистояннях МФК «Рівне»/«Кардинал» - «Енергія» і 14-м у ворота «Енергії».



Проте, паритет у рахунку тримався недовго. Енергетики знову «ввімкнули» додаткові швидкості і майже за хвилину вдруге вийшли вперед. Євген Рогачов вчасно замкнув передачу з правого краю і без перешкод переправив м’яч у сітку воріт «Кардиналу-Рівне».

До закінчення першого тайму залишалося ще достатньо часу, а йти на перерву поступаючись у плани господарів не входило, тому рівняни одразу активізували свою гру в атаці. Команди заграли у відкритий футбол і обом голкіперам у ці хвилини було не солодко. Найреальніший шанс зрівняти рахунок «фіолетові» втратили на 19-й хвилині. Олександр Басич «видряпав» м’яч на правому фланзі і зробив вивірену передачу вздовж воріт на протилежну стійку Юрію Когуту, а той перебуваючи на «вбивчій» позиції в кількох метрах від цілі, влучив у бокову стійку.



Другий тайм активніше розпочали господарі, яких гнала вперед потреба відігратися. Але впевнена гра «Енергії» в обороні, помножена на майстерність Володимира Кардаша, здавалося, позбавить рівнян нагоди відквитати другий гол. Але на щастя для вболівальників та гравців «Кардиналу-Рівне», на 28-й хвилині їм на допомогу знову прийшов рикошет. На правому фланзі Павло Дармовіс відпасував на Андрія Паршикова і капітан господарів прострілив у карну зону суперника. М’яч влучив у Сергія Задорожного і… вдруге опинився в сітці воріт львів’ян – 2:2.

Після відновлення status quo гра на деякий час заспокоїлася. Складалося враження, що команди вирішили зекономити сили на кінцівку поєдинку, і тому справа не часто доходила, навіть, до ударів по воротам. Першими «не витримали нерви» у господарів – все таки, команда грала вдома і гравцям «Кардиналу-Рівне» дуже хотілося перемогти. Кілька разів рівняни виходили на ударні позиції, але незмінно на шляху м’яча, який летів у ворота «Енергії», ставав відмінно діючий у цьому матчі Кардаш. Так, на 36-й хвилині голкіпер гостей врятував команду від неминучого голу, коли м’яч після чергового рикошету змінив напрямок і летів у ворота львів’ян.



Як виявилося пізніше, долю звітної зустрічі вирішив м’яч, проведений на 37-й хвилині вихованцем рівненського футболу Бондарем у ворота рівненської команди. До тридцятої хвилини Олександр перебував у стратегічному резерві Миколи Сича і почав з’являтися на майданчику лише в заключній чверті гри. Євген Рогачов виграв силову боротьбу на правому фланзі, віддав поперечну передачу на ніким не прикриту «десятку». Удар в один дотик з кількох метрів для Олександра Бондаря виявився лише справою техніки і м’яч втретє затріпотів у сітці воріт Віталія Дєнюжкіна.

Одразу ж після цього Юрій Баховський змушений був взяти хвилинну перерву, після якої на майданчику з’явився п’ятий польовий гравець, функції якого взявся виконувати Сергій Піддубний. Але за той час, що лишався до фінальної сирени, «Кардинал-Рівне» не тільки не зумів відігратися, але й створити бодай один більш-менш слушний гольовий момент. Рівняни подовгу розігрували м’яч, але до вирішального удару справа так і не доходила. Втрата м’яча супроводжувалася миттєвою контратакою суперника і доволі часто доводилося мінятися місцями Віталію Дєнюжкіну і Сергію Піддубному. Одного разу енергетики навіть пробивали по порожнім воротам, але на щастя для рівнян м’яч після дальнього удару оминув ціль. До останніх секунд у серцях рівненських вболівальників жевріла надія на нічию, проте, пройти ешелонований захист гостей так і не вдалося. Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу минулорічного бронзового призера з мінімальною перевагою – 3:2.

Після гри обидва тренери зійшлися на думці, що гра була досить цікавою і напруженою. Обидві команди ретельно готувалися до двобою і відверто побоювалися одна одної. Цього дня щастя посміхнулося гостям, а рівнянам не вистачило всього на всього третього результативного рикошету. Проте, як сказав після гри керманич МФК «Кардинал-Рівне» Юрій Баховський, не варто засмучуватися, адже немає жодної команди, яка б не відчувала гіркоти поразки, інакше гра, як така, втрачала б сенс.

Василь ШТУНДЕР
ФОТО Івана ГЛІНКІНА

«Кардинал-Ровно» - «Энергия» - 2:3
Ровно. Спорткомплекс ДЮСШ-4

«Кардинал-Ровно»: Денюжкин - Паршиков, Танский, Данилюк, Сондак, Волянюк, Поддубный, Когут, Басич, Чеботарев, Дармовис
«Энергия»: Кардаш - А.Бондарь, Петрушин, Луцив, Федюк, Иванов, Рогачев, Романов, Задорожный, Тригубец, Струк 
Арбитры: Коваленко (Донецк), Банасько (Фастов)
 Поддубный (11), Паршиков (28) - Струк (9), Рогачев (12), А.Бондарь (37)
  Волянюк (36) - Федюк (9), Романов (39)

Удар (в створ): 25 (14) - 26 (14)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

ВИДЕООБЗОР САЙТА www.energia.lviv.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Крис САТТОН: «Из Зинченко сделали козла отпущения»
Футбол | 19 апреля 2024, 08:45 5
Крис САТТОН: «Из Зинченко сделали козла отпущения»

Экс-форвард «Челси» выступил в защиту украинца

Таблица УПЛ. Шахтер увеличил отрыв от конкурентов после победы над Зарей
Футбол | 19 апреля 2024, 06:45 172
Таблица УПЛ. Шахтер увеличил отрыв от конкурентов после победы над Зарей

Горняки могут попасть напрямую в групповой раунд Лиги чемпионов 2024/25

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Vovasss
Подивіться відео!
ivanvanek
Ти впевнений?
Vovasss
А от так, при зміні четвірок.
ivanvanek
Як ТриЗубець може віддати пас на Струка якшо вони грають в різних четвірках?