Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
2024
3

«Warner Brothers» разработает талисман Евро-2012

«Все ради детей»

«Warner Brothers» разработает талисман Евро-2012
Warner Brothers

Презентація талісману Євро-2012 відбудеться в листопаді нинішнього року. Про це під час прес-конференції у Познані повідомив речник спілки «Євро-2012 Польща» Юліуш Глуський, передає власний кореспондент УКРІНФОРМу.

За словами Ю. Глуського, талісман враховуватиме елементи української та польської культур: «УЄФА володіє виключними правами на турнір і може приймати рішення практично без потреби узгодження і консультацій з країнами-організаторами».

Однак у питанні талісману країни-організатори турніру на засіданнях Наглядового комітету УЄФА змогли висловити певні зауваження. «Якщо я не помиляюся, вони були враховані. Українська і польська культури де в чому схожі, однак це нелегке завдання, щоб талісман відповідав обом культурам. Вважаю, що це вдалося зробити»,- сказав речник спілки «Євро-2012 Польща».

Ю. Глуський також повідомив, що виключні права на проектування і створення талісману в результаті проведеного тендера отримала відома американська компанія «Warner Brothers». Він додав, що при створенні талісману проектанти керувалися уподобаннями дітей. «Потрібно пам'ятати, що талісмани, в основному, адресуються дітям. Деталей не розсекречуватиму, однак скажу лише, що він відображає сучасні тенденції того, чим люблять бавитися діти», - підсумував Ю.Глуський.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
pali41986
я думаю он должен как то связан быть с основным логотипом, а если он еще должен нравится детям то возможно это какаята пчела ;) .... ну это так... предположения
ChMP
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
dim-go
Козак б'є ляха ! Ось де двы культури переплытаэться )))