Воротар Динамо міг перейти до Монако, Зоря хоче Андрієвського

Головні новини за 25-е квітня на Sport.ua

Вашій увазі пропонується добірка головних новин і матеріалів на Sport.ua за суботу, 25-е квітня.

1. Футбол буде в масках. Бундесліга планує безпрецедентні заходи захисту. Гравців розмістять у карантині, а захисні маски мінятимуть кожні 15 хвилин.

2. Джерело: Шахтар зацікавлений в придбанні аргентинського футболіста. Півзахисник Ніколас Капальдо виступає за аргентинський «Бока Хуніорс».

3. Мінус 50%. Гравці і боси Динамо погодили зниження зарплат. «Добрати» в фінансах футболісти зможуть за рахунок преміальних, якщо сезон дограють.

4. Воротар Динамо Нещерет взимку міг перейти в Монако. «Динамо» не відпустило свого голкіпера.

5. Зоря хоче підписати Андрієвського. Луганський клуб вже намагався повернути хавбека взимку.

6. Ідеальні Карпати. Топ-команда з вихованців клубу. Збираємо дрім-тім з «академіків» львівського клубу, які продовжують активну кар'єру.

7. Топ-10 футболістів, які залишили Динамо в статусі вільних агентів. «Солодка парочка», опальні Леко і Хачеріді, улюбленець публіки Віда і, звичайно, Жуніор Мораес.

8. UFC збирається провести турніри вже в травні. Це реально?. Лев Кравців розповідає про те, як Дана Вайт намагається обійти закон і пандемію.

9. Вернидуб про чемпіонат Білорусі: «Це ж клас. Нехай всі дивляться, заздрять». Український наставник задоволений тим, що чемпіонат Білорусі триває.

10. ФОТО. Чигринський потрапив до збірної найгірших партнерів Мессі. Британський таблоїд The ​​Sun склав нестандартну команду, куди потрапив і українець.

Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 22 травня 2024, 10:00 3

Агіт Кабаєл готовий провести бій з українським чемпіоном