Черговий успіх Харлан, поразка гандболістів, песимізм Динамо

Головні новини за 12-е січня на Sport.ua

Вашій увазі пропонується добірка головних новин і матеріалів на Sport.ua за неділю, 12-е січня.

1. Динамо готується до дискваліфікації Бєсєдіна. У київському клубі не сподіваються, що українському форварду вдасться уникнути покарання.

2. ВІДЕО. Харлан виграла у росіянки фінал етапу Гран-прі в Канаді! Змагання в жіночій шаблі відбулися в канадському Монреалі.

3. Україна програла і другий матч на Євро-2020, тепер австрійцям. Наша збірна на рівних боролася з господарями турніру, але провалила останні 5 хвилин.

4. Реал Мадрид - володар Суперкубка Іспанії-2020! Не найяскравіший фінал довелося завершувати в серії пенальті.

5. Фатальна помилка Тар'єя Бьо, падіння Віндіша і естонця, лідерство Фуркада. Денис Шаховець виділяє найцікавіші події етапу Кубка світу в Оберхофі.

6. Sunday Mirror: Ярмоленко може піти з Вест Хема в оренду. 30-річний український форвард відновлюється після травми стегна.

7. ТАЙСОН: «Я не подумав! Діти не повинні бачити мій середній палець». Бразильський хавбек «Шахтаря» повідомив, що не буде продовжувати контракт.

8. Ділліан УАЙТ: «Володимир Кличко відправив Уайлдера у важкий нокаут!». Британський боксер згадав історію з табору українського чемпіона світу.

9. Артем ФРАНКОВ: «За що боротися Динамо? За друге місце в чемпіонаті?». Спеціаліст поділився думкою щодо посилення київської команди.

10. Хуліган, який зламав тікі-таку: шлях Дієго Сімеоне. Sport.ua - про молодість одного з найуспішніших тренерів сучасності.

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Інші види | 29 вересня 2024, 15:01 0

Завершився матч другого туру жіночого чемпіонату України