Збірна України вирвала перемогу у Естонії, у Ворскли буде новий наставник

Головні новини за 14-е листопада на Sport.ua

Вашій увазі пропонується добірка головних новин і матеріалів на Sport.ua за четвер, 14-е листопада.
1. Збірна України в компенсований час вирвала перемогу у Естонії. Дебютний матч «синьо-жовтих» у Запоріжжі завершився з переможним для нашої команди результатом.
2. Косовський покинув пост головного тренера Ворскли. Наставник і його помічники залишаться працювати в структурі «біло-зелених».
3. Федерер взяв реванш у Джоковича і вийшов у півфінал Підсумкового турніру ATP. Швейцарець здолав серба у вирішальному матчі групового раунду.
4. Шушен-2019. Хто поїде від жіночої збірної України на Кубок світу? Денис Шаховец анонсує традиційні Міжнародні передсезонні змагання.
5. Українки стартували з поразки від Бельгії у відборі на Євробаскет. Збірна України вивезла з Шарлеруа «-17».
6. ОФІЦІЙНО: Ібрагімовіч покидає Лос-Анджелес Гелаксі. Шведський форвард не буде продовжувати контракт з американським клубом.
7. Голи, фоли і багато епатажу: як Златан підкорив МЛС. Sport.ua розповідає про футболіста, який краще за інших навчився себе продавати.
8. Х'юстон. Завацька і Калініна пройшли до третього кола. Українські тенісистки зіграють в 1/8 фіналу.
9. У португальському футболі зареєстровано 29 повних тезок Кріштіану Роналду. Всі футболісти народилися після дебюту зіркового португальця на дорослому рівні.
10. Фуркад, Долль, Вірер і Віттоцці виступлять в Шушені. Збірні Франції, Німеччини та Італії візьмуть участь у традиційних передсезонних змаганнях.
Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 04 травня 2024, 13:44 3

Дар'я стала переможницею змагань у Лопоті