Новий телеканал, нова форма збірної, відвертості Реброва та Суркіса

Головні новини за 20 серпня на Sport.ua

До Вашої уваги пропонується добірка головних новин і матеріалів на Sport.ua за вівторок, 20 серпня.
1. Розпочав роботу новий цілодобовий канал Спорт від групи 1+1. Трансляція ведеться безкоштовно на сайті 1+1 video та через мобільний додаток.
2. ФОТО. Біло-золоті, а не синьо-жовті. Нова форма збірної України. За словами Павелко, українці вперше зіграють у формі нових кольорів проти Нігерії.
3A. Сергій РЕБРОВ: «Я не шкодую, що залишив київське Динамо». Наставник бачив, що з наявним підбором гравців важко виконати завдання.
3B. Сергій РЕБРОВ: «Ми повинні допомогти Михайличенку». Спеціаліст поділився враженнями щодо призначення нового тренера київського «Динамо».
3C. Сергій РЕБРОВ: «Від керівництва Ференцвароша отримав повну підтримку». Український фахівець - про роботу в Угорщині.
4. Джерело: Бешикташ відмовився від купівлі Коноплянки. Журналіст повідомляє, що переговори про перехід українця припинені.
5. Ліга чемпіонів. Аякс зіграв внічию, Брюгге виграв. Розпочався фінальний етап кваліфікації.
6. Кубок України. Буковина, Калуш і Нива В вийшли до другого раунду. У вівторок відбулися матчі 1-го етапу Кубка України.
7. ОФІЦІЙНО: Марко Девич - гравець Вождоваца. Український форвард продовжить кар'єру в сербському клубі.
8A. Ігор СУРКІС: «Вболівальники сидять в інтернеті та пишуть про мене гидоти». Президент «Динамо» не розуміє, що означає фраза «динамівське серце».
8B. Ігор СУРКІС: «Русин, Супряга і Булеца не продаються». Президент «Динамо» вірить, що молоді футболісти після повернення з оренди посилять київський клуб.
8C. Ігор СУРКІС: «Я Динамо не кину до останнього». Президент клубу обіцяє й далі фінансувати «Динамо»
8D. Віктор ЛЕОНЕНКО: «Динамо - це олені, починається запара та парилка». Експерт вважає, що вся команда в кризі, а футболісти дивилися, а не грали.
8E. Єрко ЛЕКО: «Суркіс не продав мене в Інтер за 8 млн євро». Хорват не продовжив контракт на колишніх умовах та був відправлений у дубль.
9. 18 сподівань Олексія Михайличенка з минулого. Sport.ua - про футболістів, яких приводив в «Динамо» Олексій Михайличенко в свою першу «каденцію».
10. 12 фактів, які уособлюють велич Ломаченка. Лев Кравців - про неймовірні досягнення українського боксера.
Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 02:59 0

Головний тренер Баварії прокоментував матч проти Реала у 1/2 фіналу ЛЧ