Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
1663
1

Киев посетят четыре группы экспертов УЕФА

Подготовку столицы к Евро рассматривают под микроскопом

Киев посетят четыре группы экспертов УЕФА

8-11 червня Київ відвідає кілька груп експертів УЄФА, відповідальних за різні напрями підготовки до Євро-2012.

Під час візиту першої швейцарської делегації, починаючи з 8 червня, експерти ознайомляться зі станом виконання гарантій щодо захисту інтелектуальної власності і проходження митного контролю.

9-10 червня відбудеться черговий візит до Києва директора департаменту УЄФА зі стадіонів та безпеки Марка Тіммера. Цього разу у центрі уваги представників департаменту УЄФА зі стадіонів та безпеки будуть принципи підготовки стюардів, а також питання безпеки і правопорядку на стадіонах Євро-2012.

Ще одна делегація представників департаменту з організації заходів Євро-2012 прибудуть до столиці 10 червня, щоб провести робочу зустріч з представниками Місцевого організаційного комітету «ЄВРО 2012 Україна», Національного агентства з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини Чемпіонату Європи 2012 року з футболу і відповідальними за організацію турніру у приймаючих містах - Києві, Харкові, Донецьку і Львові.

І остання, четверта делегація, яку очікують у МОК, складатиметься з експертів УЄФА з питань інформаційно-комунікаційних технологій. Вона відвідає Київ 9-11 червня.

Цього ж тижня, 7 червня, в Місцевому організаційному комітеті було проведено відео-конференцію з УЄФА, у якій взяли участь представники компаній Lufthansa Consulting, GTZ, а також Національного агентства з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу, Міністерства транспорту та зв’язку України, Державної авіаційної адміністрації, Державної прикордонної служби. Під час зустрічі було обговорено напрями співпраці з Lufthansa Consulting у процесі підготовки операційної діяльності аеропортів приймаючих міст турніру УЄФА Євро-2012.

Інформаційний центр «Україна-2012»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Ty-777
що тaкe "захист інтелектуальної власності"!?