Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
11399
11

ШЕВЧЕНКО: «Маркевич попросил сплотить команду»

Капитан сборной Украины рассказал о предстоящем матче с Румынией и оценил действия Коноплянки

ШЕВЧЕНКО: «Маркевич попросил сплотить команду»
Капітан збірної України Андрій Шевченко двічі відзначився у грі з Литвою і в гарному настрої очікує наступного контрольного матчу з Румунією у Львові.
 
Досвідчений форвард довів число своїх голів у національній команді до 45. Результат індивідуальний і командний, без сумніву, задовольнив рекордсмена за кількістю м‘ячів та ігор за збірну. Однак Андрій далекий від ейфорії: «Грати проти прибалтів завжди непросто, тому приємно, що моментами нам вдавалися цікаві комбінації. Однак це лише перша гра, в якій ми спробували реалізувати те, над чим працюємо на тренуваннях. Поспішати з висновками аж ніяк не варто, адже матч показав і достатню кількість прогалин, над якими треба працювати».
 
Згуртувати колектив
 
Під час виконання національного гімну України одинадцять гравці у «синьо-жовтих» обійнялися і гуртом співали «Ще не вмерла…» Ідея належить Андрію Шевченку, котрий втілював побажання головного тренера: «Мирон Богданович попросив згуртувати команду перед початком матчу. Я сказав хлопцям: «Під час гімну всі разом, обійнялися». Думаю, що це дуже сильний і красномовний жест одного цілого, яким має бути команда.
 
З Маркевичем працюється легко
 
Багаторічний капітан збірної зазначив, що працювати з Мироном Маркевичем і його тренерським штабом цікаво й легко: «Наш наставник − прихильник наступального футболу. Ми почали працювати згідно із тренерським баченням і прагнемо реалізувати його задуми. Всі без виключення гравці відзначаються мотивацією і працелюбством. Незважаючи на те, що сезон уже закінчився, ніхто не дає собі послаблень і не нарікає на брак відпочинку». Шевченко також відзначив і умови проведення збору: «Тут, на базі «Металіста», є все, що необхідно для тренувань і відновлення, прекрасне харчування. Рівень бази − дуже високий, такий же, як і у Кончі-Заспі. Ми залишаємо Харків зі словами вдячності за чудові умови для підготовки».
 
Румунія − складний суперник
 
Збірній України ще ніколи не вдавалося обіграти команду Румунії: у трьох матчах − три поразки. Шевченко звертає увагу на силу суперника: «Румуни завжди відзначалися вмінням грати комбінаційно і на швидкості. Більшість із них − технічні футболісти. Тому гра у Львові буде зовсім іншою за стилем і побудовою, а суперник буде складнішим. Звісно, що ми готуємося до нашого наступного суперника, і маємо свої контраргументи». Крім ігрових компонентів, «синьо-жовті», звісно, розраховують і на колосальну підтримку вболівальників, чим завжди вирізнялися матчі у Львові, де збірна України незмінно отримувала перемоги: «Ми щойно зіграли на новому харківському стадіоні, де отримала потужну підтримку публіки, грати для якої було справжнім задоволенням. Тепер же розраховуємо і на теплий прийом у Львові, де збірній грати зажди дуже комфортно».
 
Забити на Євро-2012
 
Шевченко підтримує зусилля дебютанта стартового складу Євгена Коноплянки: «Він − талановитий футболіст, який прагне закріпитися в основному складі. Гадаю, в нього є все для цього: добре бачить поле, має хороші технічні навички. Далі справа за ним самим». Кажучи про «свіжу кров», яка постійно вливається до колективу збірної, досвідчений футболіст підтверджує особисте прагнення як мінімум ще два роки тримати себе у формі, і витримувати конкуренцію з боку молодих виконавців. На запитання про гол, який він ще мріє забити у кар‘єрі, Шева відповідає так: «Хотів би забити у фінальному турнірі Євро-2012».

Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Безвольное поражение в США. Рефери остановил бой Редкача в 5-м раунде
Бокс | 23 мая 2024, 08:26 12
Безвольное поражение в США. Рефери остановил бой Редкача в 5-м раунде

Иван абсолютно ничего не показал и проиграл Батыржану Джукембаеву техническим нокаутом

Промоутер Джошуа: «Усик на момент окончания боя с Фьюри уже был на грани»
Бокс | 23 мая 2024, 10:38 2
Промоутер Джошуа: «Усик на момент окончания боя с Фьюри уже был на грани»

Эдди Хирн высказался о мегафайте в Эр-Рияде

Комментарии 11
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
sMyroslav-ua
Удачи Шева!
Veteran80
На запитання про гол, який він ще мріє забити у кар‘єрі, Шева відповідає так: «Хотів би забити у фінальному турнірі Євро-2012».
Да мы тоже очень этого хотим!!!!!
vivask
Лучший бомбардир турнира (основное время)
Месси(Аргентина) 8.00
Вилья Д.(Испания)9.00
Руни(Англия) 12.00
Луиш Фабиано 14.00
Торрес Ф.(Испания) 14.00
п.с.для тех кто не в курсе что такое БК
например если вы думаете что лучшим бомбардиром станет руни и он победит в соревновании бомбардиров то при ставки в 100 ГРН выиграшь составит 1200 грн !
vivask
Фэнтези по ЧМ готовим. Она будет состоять из 7 раундов.
Каждый тур в группе - 1 раунд. Т.е 3 тура в групповом раунде.
Начиная с плей-офф ограничение в 2 игрока из одной команды будет увеличиваться.
1/8 финала - 4 игрока
1/4 финала - 6 игроков
1/2 финала - 8 игроков
(АДМИНа слова)
Финал, матч за 3-е место - 8 игроков
vivask
Lancenet сообщает, что Гильерме выразил желание продолжить карьеру в ЦСКА. Контракт игрока истекает 30 июня, после чего он должен вернуться в киевское «Динамо».
Находящийся в отпуске в Белу-Оризонти футболист сказал, что хорошо адаптировался в Москве и хочет продолжить играть за ЦСКА, в частности, на благо семьи – жены и только что родившейся дочки.
Далее Гильерме сообщил интересную новость. Он отрицал, что говорил сайту киевского «Динамо», что хотел бы вернуться в Киев.
- Информация о том, что я хотел бы вернуться в Киев, не соответствует действительности. Я не хочу возвращаться, и я хотел бы, чтобы мое мнение учитывалось клубом, - заявил Гильерме.
vivask
УЄФА ухвалив рішення, що в матчах Ліги чемпіонів наступного сезону і кваліфікації Євро-2012 будуть працювати по п'ять арбітрів. Крім того, цей експеримент продовжиться в Лізі Європі, де ця система використовувалася вперше.
Додаткові арбітри будуть задіяні за воротами. До їхніх обов'язків входить допомога рефері в полі при порушеннях у штрафному майданчику і при спірних епізодах, пов'язаних з перетином м'ячем лінії воріт, повідомляє Reuters.
Tetiy
«Хотів би забити у фінальному турнірі Євро-2012».
____________________
а я бы пожелал забить в ФМНАЛЕ Евро-2012
labarhatin
а где статья про Евро2016????
tkachik31
Хотів би забити у фінальному турнірі Євро-2012».-----бред
Дмитрий Копий
"а где статья про Евро2016????"
http://football.sport.ua/news/94954
myroslavmail
Буду на цьому матчі! Перше трохи задумувався йти чи не йти, все ж товариський статус та й гроші не хотів витрачати ще й знаючи що по ТВ покажуть... але потім подумав - кожна товариська гра на ціну офіційної та й наступний матч України у Львові за НОРМАЛЬНОЮ ціною біду хіба, що після Євро 2012 і то не факт...