Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2321
1

Энергия - Енакиевец - 3:1

Вдалий старт – запорука успіху

Энергия - Енакиевец - 3:1
Энергия - Енакиевец

«Енергія» забила два голи на стартових секундах кожного із таймів. Завдяки цьому львівська команда й здобула таку важливу перемогу на шляху до бронзи.

Не встигли всістись всі вболівальники (їх було й і так не багато), що прийшли на поєдинок, як «енергетики» відкрили рахунок. Це сталось на 14-й секунді матчу. Задорожний несильно пробив у правий кут, але воротар Лацуков, який лише вперше вийшов у стартовому складі «Єнакієвця», на удар не зреагував – 1:0.

Після такого початку земляки Президента країни захопили ініціативу. Тепер вже Задорожному прийшлось виконувати свої непрямі обов’язки і вибивати м’яч з порожніх воріт після удару Нестерука. Добивання від Зам’ятіна відбив Кардаш. Згодом Нестерук знову міг забити, але цього разу Струк підстрахував свого кіпера.

Але все-таки «Єнакієвець» свого добився. Після чергової атаки гості заробили кутовий і розіграли його в стилі збірної Іспанії. Зам’ятін накинув м’яч в центр, а Хурсов точним сильним націленим ударом метрів із 13-ти ввігнав шкіряну кулю у нижній правий кут.

Після такого стрімкого початку гра дещо заспокоїлась. У обох команд було кілька непоганих нагод. Хоча Лацуков й діяв не дуже впевнено, але з горем пополам ловив м’ячі після пострілів суперника. Намагались пробити воротаря Іванов, Рогачов, Задорожний. Мав забивати Струк, якому вдався удар а-ля Хурсов, але він влучив у стійку. Вже на 13-й хвилині гості назбирали ще й 5 фолів, але до фатального фолу справа так і не дійшла.

Перший тайм так і завершився внічию, хоча був ще досить цікавий епізод. Нестерук віддав діагональну передачу, а Іванов, який повертався в захист з останніх сил дістав м’яч і пробив по своїх воротах. Кардаш не очікував такого і пропустив сферу, але на допомогу прийшла штанга воріт.

Другий тайм розпочався майже як перший. Цього разу «Енергія» забила гол на 13-й секунді. Тригубець вдало зіграв на добиванні – 2:1. І цього разу львів’яни вже не повторили помилок першого тайму і не дали «Єнакієвцю» грати після пропущеного гола. Підопічні Миколи Сича намагались пресингувати гостей на їхній частині майданчика. Але й у самих шансів на збільшення рахунку не виникало. Нервова гра майже без моментів тривала до 34-ї хвилини, коли Рогачов зробив третій гол. Євген розхитав Крупіна і невідпорно пробив під перекладину.

Відразу після голу Зам’ятін вийшов п’ятим. Гості подовгу володіли м’ячем, але ударів по воротах майже не було. Єдиний шанс гості мали на останній хвилині, коли Кардаш в падінні витягнув м’яч після пострілу Нестерука.

Володимир КРУПЧУК

«Энергия» - «Енакиевец» - 3:1

«Энергия»
: Кардаш - Задорожный, Тригубец, Рогачев, Струк - Иванов, Романов, Петрушин, Ильницкий - Кузь, Луцив
«Енакиевец»: Лацуков - Хурсов, Крупин,Замятин, Нестерук - Чуднов,  Гуменюк, Доманский, Карацюба - Краевский
Арбитры: Гора, Гроховецкий (оба - Киев)
Задорожный (1), Тригубец (21), Рогачев (34) - Хурсов (3)
 Петрушин (33) - Нестерук (8)

Удары (в створ): 23 (12) - 18 (11)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

www.futsal.sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
yurchi14
Фоторепортаж з матчу:
http://galsports.com/PhotoView.aspx?id=136