Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
4837
6

Энергия - Локомотив - 2:1

Над «Енергією» зійшов «бронзовий» світанок + ВИДЕО

Энергия - Локомотив - 2:1
Энергия - Локомотив

Після матчу «Тайм» – «Шахтар» поєдинок між «Енергією» і «Локомотивом» виглядав блідою тінню. Все-таки рівень і градус гри лідерів був вищим, ніж у звітному поєдинку. І це дуже відчувалось на трибунах.

У цьому матчі було більше біганини і метушні, ніж виважених дій команд. Матч розпочався із перевагою львів’ян. Підопічні Миколи Сича, як і попередні домашні поєдинки, розпочали з серйозних загроз воротам суперника. Романов провірив Литвиненка, а Петрушин пробив мимо воріт. Згодом Рогачов не використав черговий свій момент. Останнім часом Євгену дійсно не щастить із реалізацією своїх гольових епізодів. У «Локомотива» Білоцерківець, Зінченко пробивали здалеку, але їхні удари не досягли мети.

Але все ж львів’яни відкрили рахунок. Петрушин віддав діагональну передачу на Ільницького і той з гострого кута з лівого боку так пробив, що порвав сітку у районі правої дев‘ятки. Арбітри гол не прозівали і чітко показали на центр.

Відразу шанс мав Тригубець, який п’яткою намагався переправити м’яч у ворота, але Литвиненко накрив сферу. Згодом Тригубець ще й не замкнув простріл Рогачова. Але львів’яни таки забили вдруге. Олександр Сорокін зіграв рукою у своєму штрафному майданчику, і Феміда знову чітко вказала вирок. Пенальті! Рогачов не може відзначитись з гри, але з шестиметрової позначки відзначитись йому труднощів не склало. Здавалось, що зараз будуть ще голи, або «Енергія» збільшить рахунок, або харків’яни будуть доганяти суперника, але команди, крім біганини за наступні 20 хвилин гри, не продемонстрували нічого.

Звичайно, гра була цікава, на зустрічних курсах, але дуже вже багато помилок як з боку однієї команди, так і з другої. На початку другого тайму Тригубець мав шанс відзначитись після прострілу Рогачова, але вдало зіграв Литвиненко. Вміло грав воротар і після ударів Тригубця і Рогачова згодом. У гостей активністю відзначались Берлізєв, Зінченко і Кисельов. Але інтригу у поєдинок повернув Дмитро Сорокін. Він пробив метрів із 17-ти і влучив точно у кут воріт, Кардаш був закритий захисниками і гравцями і не встиг зреагувати на удар.

Після цього гра стала дуже нервовою. «Енергія» боялась пропустити, адже бронзові медалі вже на горизонті. А «Локомотив» навпаки нагнітав обстановку, адже нічия у Львові вважалась за позитивний результат. На 37-й хвилині Дмитро Клочко вийшов п’ятим польовим, і харків’яни почали катати м’яч на половині майданчику львів’ян. Хоча у господарів двічі вдалось огризнутись, але ні Романов, ні Федюк не влучили по порожніх воротах. Та й і у харків’ян нічого не вийшло.

Володимир КРУПЧУК

«Энергия» (Львов) - «Локомотив» (Харьков) - 2:1

«Энергия»
: Кардаш - Романов, Струк, Петрушин, Ильницкий - Федюк, Рогачев, Тригубец, Задорожный - Иванов, Кузь
«Локомотив»: Литвиненко - Одегов, Зинченко, Киселев, Белоцерковец - Корнийчук, Берлизев, Сорокин А., Клочко Д. - Клочко Е., Сорокин Д.
Арбитры: Коваленко (Донецк), Гроховецкий (Киев)
Ильницкий, 8, Рогачев, 11, с пенальти - Сорокин Д., 34
Романов, 34. - Зинченко, 30.

Удары (в створ): 16 (7) – 21 (10).

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

www.futsal.sport.ua

Голы

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 6
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
FAN-URAGAN
Над «Енергією» зійшов «бронзовий» світанок
автор!!! не кажи гоп... далі сам знаєш
OLO09
УВАЖАЕМЫЙ ПИСАТЕЛЬ!!!!ЗАЧЕМ ТЫ ПИШЕШЬ ТАКОЙ ОТЧЕТ???ЕСЛИ ВСЕ ЭТО БЫЛО НАПИСАНО В ОНЛАЙНЕ ИГРЫ!!!!ПОЧЕМУ НЕ ПИШЕШЬ О СУДЬЕ,КОТОРЫЙ ВТОРОЙ РАЗ УЖЕ ВАЛИТ ЛОКО (ПЕРВЫЙ РАЗ С УРАГАНОМ), НЕ ТРАТЬ СВОЕ ВРЕМЯ!!!!!!!!СРАЗУ ВИДНО ТВОЮ "НЕЗАВИСИМУЮ" ТОЧКУ ЗРЕНИЯ
Vovasss
І до чого тут це? Вони не програли...
Vovasss
про що ти говориш?
fanatkiuragana2010
от замазанные падлюки!
Vovasss
А Ви зареєструйтесь і покажіть своє лице...
Про які моменти Ви говорите? У звіті не всі епізоди матчу описуються, а тільки ключові...