Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
5222
5

Ураган - Тайм - 2:4

Гра, яка перевершила усі сподівання багаточисельних вболівальників + ФОТО + ВИДЕО

Ураган - Тайм - 2:4
Ураган - Тайм

Гра перевершила усі сподівання багаточисельних вболівальників, котрі отримали масу незабутніх емоцій, хоча їхня улюблена команда і поступилась. Поступилась чемпіону, поступилась непереможному лідеру вищої ліги, який за два кола чемпіонату втратив лише два очки. Після фінальної сирени «таймівці» разом зі своїм наставником Станіславом Гончаренком щиро раділи, як діти. Адже ця вольова перемога над «Ураганом» далась їм нелегко...

Господарі свідомо віддали ініціативу супернику, зі стартових хвилин зробивши ставку на оборону в розрахунку на швидкі контратаки. Львів'яни, яких приїхала підтримати група вболівальників, подовгу контролювали м'яч, намагаючись до вірного розіграти свої комбінації. Кондратюк, Чепорнюк, Якунін та Легчанов за першої-ліпшої нагоди завдавали удари по воротах Іжаковського, а перший по-справжньому небезпечний момент виник на 6-й хвилині, коли Кондратюк з п'яти метрів поцілив у штангу. В «Урагану» запам'ятався простріл Кіндратіва, на який ніхто з партнерів не відгукнувся. Ще двічі Легчанов пробивав здалеку.

Призвичаївшись до манери гри опонентів, на екваторі тайму івано-франківці помітно активізувалися: Пилипів, Павлюк і згодом Цвєлих зі штрафного перевірили у справі Іваняка. Після цього господарі видали просто «ураганну» двохвилинку, підсумком якої стали два голи і втрачений супершанс Павлюка. На 13-й хвилині Шотурма випередив Якуніна у боротьбі за відскочивший м'яч, наблизився до штрафного і замість очікуваної «таймівцями» передачі праворуч на Цвєлих, пробив сам з семи метрів - 1:0.

Другу результативну атаку розпочав Валенко, котрий на швидкості обіграв Павленка на правому фланзі, відпасував в центр на Кулика, а той переадресував Павлюку. Максим на «п'ятачку» ефектно розібрався з голкіпером і віддав під удар Кулику - 2:0. Тільки-но розпочавши з центра поля, «таймівці» ледь не «привезли» собі третій м'яч: Пилипів перехопив передачу Павленка і знайшов самотнього Павлюка, котрий з восьми метрів по центру пробив поруч зі стійкою.

Для того, щоб збити атакувальний порив «Урагану» і знову заволодіти ініціативою, Станіслав Гончаренко вдався до кардинальних дій. Починаючи з 16-ої хвилини, Легчанов став виходити п'ятим польовим. Валенко підстрахував свого голкіпера після удару Дмитра Бондара зліва, а коли Іжаковський намагався пробити по порожніх воротах, йому це завадив зробити Овсянніков, однак арбітри на це ніяк не відреагували.

У наступній контратаці Олег Іванов обмежився тільки жовтою карткою, хоча між Бондарем, який чіпляв Цвєлих, і «літаючим голкіпером» Легчановим більше нікого не було, а до воріт залишалось всього вісім метрів. Повернувшись у «рамку», Іваняк прийняв на себе постріл зі штрафного, і до завершення тайму львів'яни продовжували грати вп'ятьох, але безрезультатно.

По перерві червону воротарську футболку з себе навіть не знімав Овсянніков. Як раз його на початку тайму «обікрав» Цвєлих, але не влучив у порожні ворота з лівого флангу. За хвилину кращий бомбардир чемпіонату ще один несподіваний шанс змарнував - мимо. Майже одразу Іжаковський зреагував на удар Кондратюка зблизька, однак у наступній атаці підопічні Станіслава Гончаренка таки розіграли «більшість», і той же Кондратюк замкнув дальню стійку після передачі Овсяннікова - 2:1. Потім у воротах «Урагану» побував ще один м'яч, але арбітри гол не зарахували, оскільки перед цим Павленко наступив на опорну ногу Павлюку, а від іншої м'яч відбився і перетнув лінію.

Все ж львів'яни рахунок зрівняли, коли Якунін на власній половині випередив Сімку, і моментально Кондратюк з Павленком «вивалились» 2 в 1 - капітан «Тайму» з шести метрів не схибив - 2:2. Далі був швидкий прорив Цвєлих лівим флангом, але Іваняк в шпагаті зумів парирувати цей удар. На 29-й хвилині Павлюк у боротьбі наступив голкіперу на руку, і арбітри показали п'ятий фол «Урагану», відтак у захисті господарі були змушені діяти максимально обережно і зібрано.

«Таймівці», методично перепасовуючись при грі з п'ятим польовим, чекали свого моменту, щоб нанести завершальний удар. Дочекались, і знову біля тієї ж штанги опинився Кондратюк, котрий підставив ногу після поперечної передачі Павленка - 2:3. Миттєво підопічні Сергія Гупаленка могли відігратись, коли Павлюк скинув врозріз між двома захисниками, і Кулик на випередженні зіграв головою - м'яч пролетів біля стійки. Далі суперники кілька хвилин просто «вбивали» час, а за 3,39 до сирени після тайм-ауту Пилипів вийшов п'ятим польовим.

Якщо Павленко «пробачив» господарів, на швидкості з гострого кута влучивши у штангу, то Лисенко, котрий замінив у воротах Іваняка, просто врятував свою команду після удару Цвєлих зі штрафного. «Таймівський» капітан все ж забив - зі своєї половини у порожні ворота - 2:4. Однак івано-франківці не здавались - на останній хвилині Павлюк небезпечно пробив зльоту поруч з «дев'яткою», а Цвєлих влучив у перекладину, після чого Бондар виніс м'яча майже з лінії воріт.

Олег ЛАНЯК

«Ураган» (Ивано-Франковск) - «Тайм» (Львов) - 2:4

«Ураган»: Ижаковский - Валенко, Кулик, Павлюк, Пылыпив - Ярый, Киндратив, Симка, Цвелых - Шотурма
«Тайм»: Иваняк (Лысенко, 32) - Овсянников, Кондратюк, Якунин, Легчанов - Павленко, Чепорнюк, Бондарь Д., Макаев - Скорый, Бондарь А.
Шотурма (13), Кулик (14)- Кондратюк (24, 32), Павленко (28, 38)
Кулик (25). Цвелых (28). - Овсянников (14). Бондарь Д. (18)


Удары (в створ): 21 (12) - 22 (17)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

www.futsal.sport.ua



























































Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Довбик может повторить достижение лучшего игрока ЧМ. Что нужно сделать?
Футбол | 23 апреля 2024, 00:02 2
Довбик может повторить достижение лучшего игрока ЧМ. Что нужно сделать?

Украинский нападающий лидирует в бомбардирской гонке Ла Лиги

ЧМ-2024 по футзалу. Все потенциальные соперники Украины. Когда жеребьевка?
Футзал | 20 апреля 2024, 02:41 0
ЧМ-2024 по футзалу. Все потенциальные соперники Украины. Когда жеребьевка?

Жеребьевка финального раунда ЧМ пройдет 26 мая в Самарканде

Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
OLO09
почему Урагрнчик не умничает, когда проигрывает????
а то вечно кучу гавна от них можно услышать!!!!!!!!!!!!
T.A.R.A.S.1
Це вищий пілотаж!.. Тренер, гравці!.. Просто супер, Тайм провів мастерклас!!! Вітаю!!! Так тримати!
calcio6810
Тайм-))))bravissimi(((((
calcio1968
Тайм з перемогою!!!!!
LexaLexa24
Повторюсь: Из ряда "вы забьёте сколько сможете, а мы сколько хотим" ...Тайм конечно "машина" !!!