Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2735
1

Кардинал – ЛТК – 4:5

Точний 10-тиметровий ціною в три очки

Кардинал – ЛТК – 4:5

Матч за шість очок – так прийнято називати поєдинки у яких зустрічаються сусіди по турнірній таблиці. «Кардиналу», щоб зачепитись за 10 місце, будь-якою ціною потрібна була перемога, в протилежному випадку луганчани втікали ще далі.

Матч для львів'ян почався приголомшливо. Вже на другій хвилині передача в розріз на Ануфрієва і той прокидає м'яч повз Жезла. Пройшла ще хвилина і Смоловик з передачі Безсалова не влучив з двох метрів у порожній кут воріт.

Тільки після цього «Кардинал» заграв. Львів'яни почали більше володіти м'ячем і створювати моменти біля воріт Савенка. Танського виводили сам на сам із воротарем, але голкіпер далеко вибіг із воріт і відвів загрозу. Згодом Савенко відбив удар Сондака після виходу 3 в 2. А як не забив Кудінов залишається загадкою і досі. М'яч відскочив до Ігора і він добивав метрів із чотирьох, але сфера по-зрадницьки обминула ворота. Далі Данилюк з Когутом ще й не реалізували вихід 2 в 1.

На 14-й хвилині двічі вистрілив Танський. Спочатку він прийняв м'яч на «стовпа» і несподівано розвернувшись пробив, а після кутового пробивав зльоту, але знову на висоті був Савенко. Ось таку кількість моментів не реалізував «Кардинал».

А от гості тільки отримали шанс – відразу ним скористались. Це Когут помилився, втратив м'яч біля своїх воріт і Тменов з другої спроби пробив Жезла.

Але якби львів'яни не забили в першому таймі – це б було несправедливо. За хвилину до сирени Волянюк поборовся за м'яч в дев'яти метрах від воріт, виборов сферу і пробив легко, але точно в кут. Атаки «Кардиналу» продовжувались і на останній хвилині тайму трибуни знову підскочили в ейфорії після точного удару Танського у дальню дев'ятку.

По перерві продовжувалась гра із деякою перевагою «Кардиналу», але вже і в «ЛТК» були непогані моменти. Волянюк провірив реакцію Савенка зі штрафного, на що гості відповіли ударом Ануфрієва. Але на 24-й хвилині підопічні Олександра Юзика вийшли вперед. Це Лаба прострілив з правого флангу, а Танський замкнув його передачу. Через хвилину Басіч мав шанс, але не зміг вразити ворота із 4-ох метрів. А от Заворотний вміло зіграв на добиванні і рахунок знову рівний. Але майже відразу Танський оформлює хет-трик і «Кардинал» знову виходить вперед. Ще хвилина і Кольцун влучає у штангу.

Напруження у грі наростало, це підтверджено і великою кількістю фолів. Вже на 29-й хвилині обидві команди були на межі пробиття десятиметрового. Першими цей шанс отримали господарі. Кудінов пробив сильно, але по центру і воротар перевів сферу на кутовий. Після розіграшу кутового Сондак пробивав, воротар парирував м'яч, а на добиванні першим був Волянюк і цього разу вже захисник рятує свою команду. Ще через хвилину швидка атака львів'ян, яку завершував Сондак, але знову воротар вже тепер на пару із штангою змогли відвести загрозу.

А от луганчани знову своїм шансом скористались. Стрельцов вискочив з-за спини захисника і розстріляв голкіпера. А перемогу гості вирвали завдяки шостому фолу і точному удару Тменова.

Володимир КРУПЧУК

«Кардинал» (Львов) - «ЛТК» (Луганск) - 4:5

«Кардинал»
: Жезло - Кудинов, Данилюк, Сондак, Когут - Кольцун, Волянюк, Лаба, Танский - Басич
«ЛТК»: Савенко (Ципун, 27) - Ануфриев, Заворотный, Тменов, Стрельцов - Ивонко, Кардава, Смоловик, Бессалов - Стрелец
Арбитры: Ивашина, Кравченко (оба – Сумы)
Волянюк, 19, Танский, 20, 24, 26 - Ануфриев, 2, Тменов, 16, 40, Заворотный, 26, Стрельцов, 36.
 Ануфриев, 15. Бессалов, 10. Тменов, 25. Савенко, 22. Кардава, 27.

Удары (в створ): 25 (18) - 20 (14)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Таблица коэффициентов УЕФА. Англия лидирует, Италия почти догнала Испанию
Футбол | 19 апреля 2024, 16:30 8
Таблица коэффициентов УЕФА. Англия лидирует, Италия почти догнала Испанию

Украина завершила сезон на 18-й позиции 5-летнего рейтинга

Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте
Теннис | 19 апреля 2024, 00:45 51
Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте

Марта в трех партиях обыграла Чжэн Циньвень в 1/8 финала турнире WTA 500

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Remark79
Мда, не везе пацанам....