Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2782
0

Кардинал – Локомотив – 2:6

Новий тренер, а гра та ж сама

Кардинал – Локомотив – 2:6

Дебют нового головного тренера «Кардинала» Олександра Юзика виявився невдалим. Його підопічні без шансів програли харківському «Локомотиву».

Вже з початку поєдинку стало видно, що харків’яни є фаворитом поєдинку. Швидкий гол забив Кісельов, і вже на 3 хвилині гості повели у рахунку. «Кардинал», який трохи менше володів м’ячем, старався контратакувати. Але на 9-й хвилині харків’яни зловили господарів їхньою ж зброєю. Після кутового біля воріт Литвиненка організувалась швидка контратака, яку з передачі Одєгова завершив Журба.

У Русецького у першому таймі було ще не мало роботи. Зокрема він мусив продемонструвати свою майстерність після ударів Клочка, Журби, Білоцерківця. «Кардинал» ж гострих моментів у першому таймі майже не мав. Можна виділити хіба постріл Кольцуна, після якого м’яч пішов на кутовий.

Вболівальники «Кардиналу» сподівались, що тренер у перерві зможе перебудувати гру своїх підопічних і у другому таймі львів’яни зможуть поборотись за очки у цьому матчі. Але досить скоро стало зрозуміло, що нічого хорошого господарям не світить.

На 22-й хвилині Русецький ввів м’яч на свого партнера, але тут як тут був Зінченко, який вибіг з-за спини, перехопив сферу, вийшов сам на сам із воротарем і свій шанс не змарнував. Пройшло ще три хвилини і Олександр Сорокін дальнім ударом забив четвертий гол у ворота «Кардиналу».

Хоча майже відразу львів’яни один гол сквитали, але це все одно надій на здобуття очок не додало. Це капітан «Кардиналу» Володимир Данилюк точно реалізував штрафний удар.

У середині тайму на воротах львів’ян відбулась заміна, але й Жезлу не вдалось вийти сухим з води. Чергова помилка в обороні і Одєгов другим ударом забиває п’ятий гол у ворота господарів. Єдиною, напевно, світлою плямою у грі «Кардиналу» стала комбінація на 32-й хвилині, коли був забитий гол Волянюком. Після класної дальньої передачі м’яч найшов Кольцуна, який опинившись перед воротарем не став бити, а віддав наліво Волянюку, якому залишалось не промазати по порожніх воротах.

Після цього забитого голу львів’яни дещо притисли гостей до їхніх воріт. «Кардиналівці» завдавали дуже багато ударів, але майже всі вони приходились у захисників. Хоча були й такі, як наприклад, удар Лаби, коли свою вправність демонстрував Литвиненко. Але ці атаки не принесли жодного результату, а от харків’яни втікши у контратаку забили вшосте. Зробив це Журба, який ефектно підсік м’яч над Жезлом.

Володимир КРУПЧУК

«Кардинал» (Львов) - «Локомотив» (Харьков) - 2:6

«Кардинал»
: Русецкий (Жезло, 31) – Кудинов, Данилюк, Басич, Когут – Кольцун, Танский, Волянюк, Лаба – Сондак.
«Локомотив»: Литвиненко – Одєгов, Журба, Кісельов, Білоцерківець – Зінченко, О.Сорокін, Берлізєв, Клочко – Батагов.
Арбитры: Король, Литвинов (оба – Донецк)
Данилюк, 26, Волянюк, 32 - Киселев, 3, Журба, 9, Зинченко, 22, Сорокин А., 25, Одегов, 31, Журба, 37.
Танский, 20. - Журба, 34.

Удары (в створ): 11 (3) – 16 (12)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.