Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2321
0

ГУПАЛЕНКО: «Ми допустили менше помилок, тому і перемогли»

«Ураган» - «Локомотив» - 2:1. Послематчевые комментарии

ГУПАЛЕНКО: «Ми допустили менше помилок, тому і перемогли»

Євген РИВКІН, головний тренер «Локомотива»:

- В першу чергу хотів би привітати усіх з Новорічними та Різдвяними святами і побажати, найголовніше, здоров'я усім. А так, хотів би поздоровити команду-суперника з перемогою. На мою думку, перемога - є перемога, але, все ж таки, закономірним був би нічийний результат, адже зустрічалися дві цілком рівні команди. Але це - футбол, він складається з дрібниць. Ми допустили грубу помилку, яка потягнула за собою перший пропущений гол. Усі інше - ви бачили самі...

Другий тайм команди провели практично на рівних: штанга і пенальті - тут, штанга і пенальті - там. Тож сьогодні зійшлися дійсно дві хороші команди, але у кожній грі завжди є переможець. На жаль, сьогодні це - не ми. Хоча в цілому грою своєї команди я задоволений, особливо у першому таймі, в якому ми мали реальні можливості вирішити усі питання на свою користь. Відтак десь на досвіді більш досвідчений суперник взяв своє у другій половині.

- В анонсі до матчу велику увагу приділялося суддівству? Чи задоволені ви ним?
- Я вже говорив, що це був матч абсолютно рівних команд, тож усе було порівну. Щодо суддівства, то зазвичай я намагаюся його не коментувати. Якщо команда сильніша, то вона повинна перемагати і суперників, і, можливо, виходити з деяких помилок арбітрів. Чому сьогоднішній матч розглядали у анонсі крізь призму суддівства? Можливо через нашу першу зустріч у цьому сезоні, коли один епізод потягнув за собою інший епізод, який повністю зламав гру двох хороших суперників. Але для мене зараз головне створити таку команду, яка, незважаючи на будь-які помилки, на будь-які фактори, буде давати результат. І це буде правильно! А сьогодні арбітри чудово відсудили матч, тому після його завершення я підійшов до них і кожному потиснув руку.

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер «Урагану»:

- Я вкотре повторюся, що сьогодні слабких команд немає, а «Локомотив» загалом мені дуже подобається. Це - молода і різка команда, яка дуже добре контролює м'яч. До того ж, подобається сам зміст і стиль їхньої гри. Саме тому перший тайм ми програли. І програли саме за змістом гри. Але у другому таймі ми значно додали у грі, до того ж ми допустили дещо менше помилок, аніж суперник, тому і перемогли. А у цілому сьогодні грали дві рівні, дві класні команди, і такий матч, незважаючи на всього три забиті м'ячі, гадаю, сподобався вболівальникам.

- Виходячи з турнірної ситуації, чи була це гра «за шість очок»?
Гупаленко
: - Я так не думаю, адже уся боротьба тільки розпочинається. Друге коло тільки набирає обертів, а далі - нас чекає ще й фінальна шістка. Тож усі команди - з третього по восьме місця зараз ведуть боротьбу. Тому ще не факт, хто потрапить до шістки. Так, можливо сьогоднішня перемога зробила для нас невеликий заділ від четвертого місця.

Ривкін: - Я вважаю, що команда «Ураган» вихід до фінальної шістки вже собі забезпечила. А от там ще треба боротись і боротись. У нас буде дуже важкий старт, тому зараз для нас кожен матч - за шість очок.

www.uragan.if.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Слот заменит Клоппа. Фейеноорд и Ливерпуль подписали договор о компенсации
Футбол | 26 апреля 2024, 23:21 10
Слот заменит Клоппа. Фейеноорд и Ливерпуль подписали договор о компенсации

Об этом сообщил известный инсайдер Фабрицио Романо

Новый претендент на Лунина. Легендарный клуб хочет подписать украинца
Футбол | 26 апреля 2024, 08:01 6
Новый претендент на Лунина. Легендарный клуб хочет подписать украинца

«Милан» вступил в борьбу с «ПСЖ», «Баварией» и «Манчестер Юнайтед» за Андрея

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.