Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
2425
0

Энергия – ЛТК – 5:2

Тригубець повернувся і знову забиває

Энергия – ЛТК – 5:2

Львівська «Енергія» розпочала Новий рік із перемоги. Після поразки у минулому турі від «Локомотива» «енергетикам» будь-що хотілось виправитись перед уболівальникам і їм це вдалось.

Як і передбачалось, ініціативу у матчі захопили господарі. Все-таки клас львівської команди дещо вищий, ніж луганського колективу. У «енергетиків» вже на перших хвилинах було кілька вигідних шансів відзначитись. Зокрема Петрушин пробивав по воротах і заставив вступити у гру Ципуна. А згодом Задорожний не використав вихід сам на сам із воротарем.

На 5-й хвилині матчу стався епізод, який потім став чи не вирішальним у долі зустрічі. Це Ципун вискочив із воріт і сфолив проти Кузя. За це воротарю гостей показали жовту картку. Згодом він отримає друге попередження і залишить свою команду у меншості, але про все по порядку.

Пройшло дві хвилини, як Романов ударом із гострого кута скористався пасом Ільницького – 1:0. У луганчан також були моменти для взяття воріт. Зокрема виправдав своє прізвище Стрілець. Він двічі заставив Кардаша демонструвати свою техніку. Ще досить цікавим стало те, що у першому таймі львів’яни аж тричі пробивали дабл-пенальті. Вже на 15-й хвилині гості перебрали дозволену кількість фолів. Першим спробу реалізувати десятиметровий штрафний удар отримав Петрушин. Але досвідчений «енергетик» не спромігся влучити навіть у ствір воріт. Пройшла хвилина і гості знову сфолили. Тепер Романова черга пробивати дабл-пенальті. Михайло пробив трохи краще, але Ципун відбив м’яч ногою. Третя спроба була у Рогачова, і знову мимо. Але якщо львів’яни не могли забити із стандартного положення, то відзначитись із гри не складало такої великої проблеми. Федюк віддав і Рогачов в дотик переправив сферу у сітку – 2:0.

Перевага у два м’ячі не така вже й велика, щоб розслаблятись. Але на початку другого тайму «енергетики» дозволили собі слабинку. І все то й ж Стрілець скористався навісом Івонко і скоротив відставання до мінімуму.

Невідомо що б було, якби не підвів свою команду Ципун. Він знову вискочив із воріт і за підкат отримав друге попередження. Микола Сич відразу взяв тайм-аут, після якого львів’яни реалізували більшість. Це Ільницький пробив сильно і точно із восьми метрів. Не пройшло й хвилини, як Іванов забив четвертий гол. Таку перевагу у рахунку вже гріх втрачати, чого «енергетики» і не зробили.

На останній хвилині команди ще обмінялись голами. Спочатку відзначились гості. Це зробив Смоловик. А згодом свій гол за львів’ян забив Тригубець, для якого це був прем’єрний матч і гол після другого пришестя у «Енергію».

Володимир КРУПЧУК

«Энергия» (Львов) - «ЛТК» (Луганск) - 5:2

«Энергия»: Кардаш - Романов, Струк, Ильницкий, Петрушин - Задорожный, Федюк, Кузь, Рогачев - Иванов, Тригубец
«ЛТК»: Ципун (Щербина, 30) - Стрелец, Кардава, Ивонко, Бессалов - Ануфриев, Тменов, Заворотный, Стрельцов - Смоловик
 Арбитры: Воложенко (Харьков), Банасько (Фастов)
Романов, 7, Рогачев, 16, Ильницкий, 31, Иванов, 32, Тригубец, 40 - Стрелец, 25, Смоловик, 40
Романов, 33. Струк, 13. - Ципун, 5. Тменов, 28.
- Ципун, 30.

Удары (в створ): 19 (15) - 12 (11)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

www.futsal.sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

«Вспомните Кличко...» Беллью рассказал, стоит ли Джошуа драться с Усиком
Бокс | 29 сентября 2024, 07:14 1
«Вспомните Кличко...» Беллью рассказал, стоит ли Джошуа драться с Усиком

Бывший чемпион мира назвал актуальные бои для ЭйДжея

Букмекеры оценили шансы Украины на титул ЧМ-2024 перед стартом 1/4 финала
Футзал | 29 сентября 2024, 07:31 3
Букмекеры оценили шансы Украины на титул ЧМ-2024 перед стартом 1/4 финала

29 сентября сине-желтые сыграют против команды Венесуэлы, время начала – 18:00

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.