Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2600
0

Тайм - Кардинал - 6:0

Одна команда набагато сильніша за іншу, от і все

Тайм - Кардинал - 6:0

Що тут сказати? Одна команда набагато сильніша за іншу, от і все.

Незважаючи на те, що «Тайм» так і не пробився у «Фінал чотирьох» Кубка УЄФА, підопічні Станіслава Гончаренка повернулись із Чехії у непоганому психологічному і фізичному стані. А якщо це так, то «Кардинал» не мав жодних шансів у матчі. Тим більше, що команда майже місяць не мала ігрової практики (крім поєдинку із місцевим «Меркурієм»), а два тижні взагалі не тренувалась через грип.

Вже перший дзвіночок біля воріт «Кардиналу» прозвучав на 3-й хвилині. Тоді Бондар увірвався у штрафний майданчик по правому флангу і віддав передачу в центр, де Чепорнюк дивом не влучив по м'ячу. Через хвилину Кондратюк ударом здалеку провірив Русецького. А ще через декілька миттєвостей Олександр пробив у стилі бразильських чарівників м'яча, у падінні через себе ножицями, але трохи не влучив.

Але все-таки на 5-й хвилині оборона «Кардиналу» не витримала постійного натиску. Легчанов віддав на того ж Кондратюка і той пробив із семи метрів у дальній правий кут – 1:0.

Згодом після цього перший шанс виник у «Кардиналу». Це Кудінов із правого флангу атакував ворота, але Іваняк вчасно вийшов із воріт і нейтралізував загрозу. На 8-й хвилині підопічні Станіслава Гончаренка знову закрутили карусель біля воріт Русецького, у підсумку якої Павленко збільшив перевагу. Ще дві хвилини і вже 3:0. Це – Якунін. Шанс у «Кардиналу» появився на 16-й хвилині. Тоді «Тайм» заробив 5 фол і були шанси, що буде хоча б один дабл-пенальті. Але заключні хвилини чемпіон країни зіграв безпомилково. У «Тайма» могли відзначитись Павленко, який з чотирьох метрів влучив у захисника, а Овсянніков не реалізував класичний вихід тет-а-тет із Русецьким. У номінальних гостей супершанс мав Сондак, але опинившись перед воротарем намагався того обіграти, а Іваняк такого не дозволяє.

На останній хвилині першого тайму Легчанов вийшов п'ятим польовим. Ну дуже вже останнім часом Станіслав Гончаренко любить так грати. Можливо скоро ми побачимо, як «Тайм» вп'ятьох буде розпочинати із перших хвилин, а Іваняка і Лисенка виставлять на трансфер. Але від жартів повернемось до гри. «Тайму» вистачило тих секунд, що залишались до сирени, щоб реалізувати зайвого. За сім секунд до антракту точно пробив Кондратюк.

Після перерви обидві команди поміняли воротарів. У «Кардиналу» вийшов Жезло, а у «Тайма» – Лисенко. Воротарю «Кардиналу» не вдалось навіть хвилини простояти насухо. Чепорнюк пробив, а Макаєв підправив м'яч у сітку. Після цього і у «Тайма»,  і у «Кардиналу» вийшли гравці, які не так часто появляються. У «Тайма» – це Скорий і Москвін, а у гостей – Басич і Жовтун. Всі шанси господарів перераховувати немає потреби. І так зрозуміло, хто сильніший. Наприкінці матчу «Кардинал» все-таки мав забити хоча б гол. Але Лисенко продемонстрував свій клас після ударів Лаби, Кольцуна, Жовтуна. А за кілька миттєвостей до сирени Скорий поставив крапку – 6:0

Станіслав Гончаренко (головний тренер «Тайму»):

– Чи задоволені Ви сьогодні діями своїх гравців? Чи все-таки будете пояснювати деяким своїм гравцям, які трохи піжонили у кінці поєдинку, що так не можна грати?
– Загалом те що ми сьогодні не пропустили, це також одне із завдань на гру, яке ми виконали. Дуже добре, що гравці повернулись із Чехії із хорошим настроєм. Сьогодні ми відіграли дуже добре.

– Вже наприкінці першого «Тайму» Ви випустили п'ятого польового гравця. Здалось, що так Ваша команда буде грати весь другий «Тайм», але після перерви у рамці з'явився Лисенко.
– Наприкінці першого «Тайму» ми заробили багато фолів. Однією із причин, що я зняв воротаря, було те, що нам потрібно було потримати м'яч, щоб не заробити дабл-пенальті.

– Ви вже бачили ігри інших підгруп Кубка УЄФА. Того самого «Лупаренсе», «Ель Посо» чи «Бенфіки»?
– Зараз ми якраз будемо над цим працювати, щоб отримати записи ігор матчів інших підгруп елітного раунду. Щоб щось побачити, а чогось навчитись.

– Перед стартом елітного раунду всі звичайно відзначали, що найслабшою є група D, де лідерами були «Кайрат» і «Араз». Чи «Тайм» зміг б пробитись із такої групи?
– Так, тепер вже я ствердно сказати, що якби ми потрапили у ту групу, ми були б у «Фіналі чотирьох».

Володимир КРУПЧУК

«Тайм» (Львів) – «Кардинал» (Львів) – 6:0

«Тайм»: Іваняк (Лисенко, 21) – Чепорнюк, Макаєв, Павленко, Д.Бондар – Кондратюк, Якунін, Легчанов, Овсянніков – Москвін, Скорий.
«Кардинал»: Русецький (Жезло, 21) – Данилюк, Кудінов, Багряк, Сондак – Танський, Кольцун, Лаба, Когут – Басич, Жовтун.
Арбітри: Івашина (Суми), Проць (Дрогобич).
Голи: Кондратюк (5), Павленко (8), Якунін (10), Кондратюк (20), Макаєв (21), Скорий (40).

Удары (в створ): 23 (16) – 10 (7)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

«Нейтралка» уничтожена. Определена вторая финалистка супертурнира в Майами
Теннис | 29 марта 2024, 04:39 5
«Нейтралка» уничтожена. Определена вторая финалистка супертурнира в Майами

Даниэль Коллинс в двух сетах разгромила Екатерину Александрову в полуфинале соревнований

Источник: Баранка сегодня покинет УАФ
Футбол | 29 марта 2024, 11:38 1
Источник: Баранка сегодня покинет УАФ

Контракт с итальянцем истекает и не будет продлен

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.