Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
3233
0

Тайм – Монолит – 6:1

Рівним був тільки перший тайм

Тайм – Монолит – 6:1

До цього поєдинку обидві команди не мали поразок. І якщо від чемпіона країни львівського «Тайму» такого очікували, то від «Моноліту», аж ніяк.

«Моноліт» на старті чемпіонату показав, що вони досить сильна боєздатна команда. Це вони продемонстрували і у першому таймі. А от після перерви на майданчику була лише одна команда, і це «Тайм».

Перші хвилини матчу пройшли у рівній боротьбі. «Моноліт» зовсім не виглядав слабшою командою, а на рівних вів гру із чемпіонами України. Перший небезпечний удар завдав Турчак, але влучив у свого ж партнера. На це Дмитро Бондар відповів пострілом у штангу. Небезпечний момент виник біля воріт Дєнюжкіна на 9-й хвилині. Якунін зіграв у стінку з Легчановим, але його удар ногою парирував воротар.

На руку гостям могло стати ще те, що львів'яни досить швидко заробили п'ять фолів (на 10-й хвилині). Але так само швидко фоли «нахапав» і «Моноліт». Вони впродовж трьох хвилин зробили п'ять порушень правил. І вже з 15-ї хвилині обидві команди грали, як то кажуть, на лезі ножа. Але арбітри не ризикнули давати дабл-пенальті, хоча було декілька спірних епізодів, коли можна було давати шанс реалізувати десятиметровий штрафний удар, як і у одні, так і в інші ворота.

Відкрили рахунок господарі на 11-й хвилині. Скорий із правого флангу пробив, Дєнюжкін парирував м'яч на кутовий, після якого Павленко накинув м'яч Макаєву, який в один дотик вразив ворота гостей. Згодом кіпер «Моноліту» врятував свою команду після пострілу Легчанова. Також Дєнюжкін справився і з ударом Якуніна. У харків'ян попрацювати Лисенка заставив Чуднов.

Коли спливала остання хвилина першого тайму команди вирішили обмінятись голами. Спочатку Макаєв віддав борг партнеру. Він на правому фланзі обіграв захисника і прострілив на Павленка, який із двох метрів переправив м'яч у ворота. Але майже відразу забили і гості. Чуднов з аута віддав на Білоуса, той продовжив пас на Турчака, який розстріляв воротаря. Ось так на мажорній ноті харків'яни завершили першу половину гри.

Але після відпочинку поборотись хоча б за нічию гостям не вдалось. Перший дзвіночок був від Макаєва, який пробив у перекладину. А згодом голи посипались у ворота гостей. Кондратюк кинув у прорив Легчанова по лівому фланзі, той прострілив, де вже був Овсянніков – 3:1. Після голу напівмомент мав Білоус, але з його ударом справився Лисенко. На 29-й хвилині четвертий гол влетів у сітку «Моноліту». Якунін пробив і Дєнюжкін відбив м'яч перед собою, а Легчанов перший був на добиванні і розстріляв ворота.

Пройшло три хвилини і п'ятий гол у ворота гостей забив ветеран «Тайму» Москвін – він замкнув діагональ від Овсяннікова. Станіслав Гончаренко вирішив дати пограти Іваняку, а згодом ще й потренувати гру вп'ятьох. «Моноліт» міг забити в порожні ворота, але пропустив сам. За 6 секунд до сирени Павленко зіграв у стінку із Дмитром Бондарем і встановив остаточний рахунок.

Володимир КРУПЧУК

«Тайм» - «Монолит» - 6:1

«Тайм»: Лысенко (Иваняк, 34) - Бондарь А., Бондарь Д., Кондратюк, Легчанов, Макаев, Москвин, Овсянников, Павленко, Скорый, Якунин
«Монолит»: Денюжкин - Белоус, Воронин, Крамаренко, Минаев, Рекунчак, Сколотий, Таранчук, Трунов, Турчак, Финтисов, Чуднов
Макаев  (11), Павленко (20; 40), Овсянников (24), Легчанов (29), Москвин (32) - Турчак Виктор (20)
- Воронин (22).

Удары (в створ): 23 (18) - 9 (5)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

www.futsal.sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

«Твой момент, брат». Звездный игрок Реала расхвалил Лунина
Футбол | 18 апреля 2024, 18:58 0
«Твой момент, брат». Звездный игрок Реала расхвалил Лунина

Джуд Беллингем отметил феноменальную игру украинского вратаря

ФОТО. Перес и Анчелотти поздравили Лунина после безумного матча с Ман Сити
Футбол | 18 апреля 2024, 18:25 2
ФОТО. Перес и Анчелотти поздравили Лунина после безумного матча с Ман Сити

Украинский вратарь помог «Реалу» выйти в полуфинал Лиги чемпионов

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.