Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2353
0

ГУПАЛЕНКО: «Важко дався нам цей результат»

«Ураган» - «ЛТК» - 3:0. Послематчевый комментарий

ГУПАЛЕНКО: «Важко дався нам цей результат»

Валерій ТУРКІН, тренер «ЛТК»:

- Скажу одразу, що чудес на світі не буває. Для того, щоб народилася дитина, потрібно дев'ять місяців. Новонароджений не може з'явитися на світ в п'ять чи шість місяців. У іншому випадку він буде або неповноцінний або хворий. В команді «ЛТК» зараз іде процес становлення, адже 70 відсотків футболістів - хлопці 1989/90 років народження, які у вищій лізі провели максимум 15-20 матчів. Для порівняння, у складі «Урагану» - набагато досвідченіші гравці, які провели по 300 матчів і більше. Цей факт, як на мене, говорить сам за себе. Тому результат сьогоднішнього матчу - цілком закономірний і логічний. Було би справжнє диво, якби ми таким складом обіграли команду «Ураган» в Івано-Франківську.

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер «Урагану»:

- Сьогодні була досить непроста гра. Хочу одразу ж висловити декілька компліментів на адресу луганцям, які відчутно додали по грі. Адже більшість гравців цієї команди - молодь. Разом із тим хотів би відзначити і досвідчених виконавців, які сьогодні відіграли досить непогано. Щодо самої гри, то вона була досить тягуча, гості грали від оборони, яку ми раз-по-раз намагалися зламати, однак зробити це виявилося дуже непросто. Так, в нас було достатньо моментів, більшість з яких ми не зуміли використати. Загалом, важко дався нам цей результат. Нам вдалося забити перший і важкий м'яч після розіграшу стандарту, а це - дуже важливий ігровий компонент у міні-футболі. Другий гол з пенальті став, на мою думку, переломним. Відверто кажучи, за рахунку 2:0 я навіть трохи заспокоївся, адже ми впевнено продовжували володіти ініціативою.

- У цьому матчі, в порівнянні з домашньою грою проти «Кардиналу», відбулися певні ротації у ігрових квартетах…
- У матчі проти «Кардиналу» підсумковий результат цілком влаштовував, а от сама гра, мабуть, не влаштувала ані мене, ані вболівальників. Тому нам довелося продовжувати пошуки оптимальних четвірок. Наша головна зараз проблема - нестабільні виступи гравців: один матч гравець зіграє добре, інші ж - провалить. Це - погано. Я чудово розумію, що гравці не можуть бути в оптимальній формі увесь сезон. Мабуть, через це в нас продовжується ротація складу. На сьогоднішній день «Ураган» має 14 рівноцінних футболістів, серед яких і 17-річний Петро Шотурма вже грає у основному складі. Сьогодні він вийшов зі стартових хвилин і провів досить хороший матч. Його прогрес є очевидним.

Олег ЛАНЯК, Андрій МЕНІВ спеціально для www.futsal.sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Почему Нидерланды играют в оранжевом, хотя этого цвета нет на их флаге
Футбол | 25 июня 2024, 12:33 11
Почему Нидерланды играют в оранжевом, хотя этого цвета нет на их флаге

Чемпионов Европы-1988 нередко называют Oranje («оранжевые») или Uurwerk oranje («заводной апельсин»)

Сборная Украины по футзалу U-19 на турнире в Хорватии уступила Испании
Футзал | 19 июня 2024, 19:37 0
Сборная Украины по футзалу U-19 на турнире в Хорватии уступила Испании

Второй этап соревнований пройдет 21-23 июня

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.