Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2631
2

Ураган - ЛТК - 3:0

Молодий каші не зіпсував + ФОТО

Ураган - ЛТК - 3:0

Приємною для вболівальників «Урагану» стала поява у стартовому складі молодого Петра Шотурми, який своєю вдалою грою у попередній грі з «Локомотивом» заслужив довіру у головного тренера івано-франківців. Забігаючи наперед, варто зазначити, що 17-річний гравець каші не зіпсував, і наприкінці першого тайму мав нагоду переграти на кілька років старшого голкіпера «ЛТК», однак м'яч влучив у перекладину воріт. Буквально за хвилину до цього епізоду господарі врешті-решт зуміли відкрити рахунок. Валенко прострілив з кутового, і Піддубний не залишив шансів Ципуну - 1:0.

Як раз Піддубний в «Урагану» та Ципун в «ЛТК» і були найактивніші до перерви. Автор єдиного в першому таймі гола до цього мав п'ять непоганих можливостей засмутити кіпера гостей. В двох епізодах м'яч пройшов у кількох сантиметрах від стійки, а ще тричі луганців врятував їхній воротар. Загалом Ципун добряче постарався і не дозволив господарям подвоїти свою перевагу. У «телефоністів» запам'яталися гострий простріл Тменова, удар Ятла та штрафний у виконанні Дрьомова, однак Іжаковський у цих ситуаціях зіграв впевнено.

У другому таймі малюнок гри майже не змінився: «Ураган» продовжував атакувати, при цьому активно прессингуючи гостей по всьому майданчику. Гравці «ЛТК» і надалі грали другим номером, однак у не багатьох контратаках справа до завершальних ударів так і не доходила. На 25-й хвилині Юрков сфолив у власній штрафній, зупинивши прохід Паршикова, за що побачив перед собою «гірчичника», а пенальті чітко реалізував Шотурма - 2:0. Далі кілька хвилин суперникам не вдавалося завдати бодай одного прицільного удару, поки Ануфрієв не перевірив у справі Іжаковського, а на Ципун двічі виручив команду після ударів Цвєлих і Пилипіва.

Третій забитий м'яч - на 95% заслуга Паршикова, який на лівому фланзі зібрав поблизу себе двох гравців та голкіпера ЛТК, і зненацька перекинув м'яча на протилежний бік - просто під удар Валенку. 3:0 - на 36-й хвилині. Довести матч до перемоги для «ураганівців» залишалось справою техніки, а до завершення поєдинку глядачі могли побачити ще два голи, причому у цих випадках обидва воротарі вже би не допомогли. Спершу після удару Цвєлих і невеликого рикошету від Дрьомова м'яч влучив у штангу, а на передостанній хвилині капітан «ЛТК» мав нагоду забити гол престижу прямим пострілом із штрафного, але на заваді також стала стійка воріт.

Олег ЛАНЯК, Андрій МЕНІВ спеціально для www.futsal.sport.ua

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «ЛТК» (Луганськ) - 3:0 (1:0)

«Ураган»: Іжаковський - Паршиков, Валенко, Шотурма, Піддубний - Кіндратів, Мансуров, Цвєлих, Пилипів - Ярий, Сімка, Павлюк.
«ЛТК»: Ципун - Стрілець, Кузьо, Ятло, Смоловик - Юрков, Дрьомов-к, Тменов, Ануфрієв.
Арбітри: Воложенко (Харків), Стрілецький (Суми).
Голи: Піддубний (16), Шотурма (25, з пенальті), Валенко (36).
Попередження: Юрков (25).

Удары (в створ):  25 (16) – 7 (4)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ























Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Провальный трансфер. Дуэлунд покинет Динамо окончательно и бесплатно
Футбол | 19 апреля 2024, 19:48 4
Провальный трансфер. Дуэлунд покинет Динамо окончательно и бесплатно

Миккель продолжит выступления в составе «Орхуса»

Футболисты Байера, сыгравшие в финале ЛЧ-2001/02. Где они сейчас?
Футбол | 19 апреля 2024, 13:00 22
Футболисты Байера, сыгравшие в финале ЛЧ-2001/02. Где они сейчас?

Вспоминаем тех представителей Леверкузена, которые оказались в шаге от выдающегося триумфа

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
businka1977
первая четверка отыграла суперрррррррр.чего не скажешь о второй!а там между прочем такие играки,Мансуров и Пылыпив!наверное им пора уже играть за ветеранов)))))))))))))
nemos_z_Frankivska
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил