Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2291
0

Энергия - Локомотив - 3:2

Запізніла гонитва

Энергия - Локомотив - 3:2

За стартові чотири тури «Енергія» три матчі провела удома. І у всіх трьох матчах суперниками підопічних Миколи Сича були команди, які як мінімум претендують на бронзові нагороди чемпіонату. Загалом «Енергія» ще не виїжджала за межі Львова, адже матч третього туру грали із «Кардиналом».

Звітний поєдинок «енергетики» розпочали дуже впевнено, вони повністю володіли перевагою і вели гру. Загрожував воротам Литвиненка Петрушин, але м’яч пролетів над перекладиною. Згодом Рогачов пробив з-під ноги захисника, але воротар збірної України і «Локомотива» зреагував.

Але на 11-й хвилині львів’яни відкрили рахунок. Ільницький віддав на Шевченка, той прийняв м’яч спиною до воріт, розвернувся і класно пробив у дальній лівий кут. Згодом удар Рогачова парирував Литвиненко.

На 16-й хвилині «енергетики» забили вдруге. Шевченко прострілив із лівого флангу на Романова, перший удар того парирував воротар, але з другої спроби збірник України все-таки відправив сферу у ворота. Наприкінці тайму Рогачов довів перевагу у рахунку до трьох голів. Струк накинув м’яч під удар Рогачову і той класно зльоту пробив у дальній правий кут. А що ж «Локомотив»? Харків’яни у першому таймі мали декілька моментів, але їх аж ніяк не можна назвати гольовими.

А от у другому таймі харків’яни почали діяти гостріше. На початку другого тайму Кисельов пробивав низом, але трохи не влучив у кут воріт. Згодом реакцію Кардаша провірив Одєгов. А на 27-й хвилині «Локомотив» один гол сквитав. Це Журба приклався до м’яча з-за меж штрафного – 3:1.

Але надалі моментів скоротити рахунок до мінімуму гості не мали. Вже коли на 37-й хвилині Клочко вийшов п’ятим польовим харків’янам вдалось притиснути львів’ян до їхніх воріт. Другий гол гості такі забили. Підопічні Євгена Ривкіна розіграли комбінацію, яку завершив Павло Корнійчук. Але на більше їх не вистачило.

Володимир КРУПЧУК, Володимир ХОМ’ЯК

«Енергія» (Львів) – «Локомотив» (Харків) – 3:2

«Енергія»: Кардаш – Ільницький, Романов, Рогачов, Шевченко, Д.Іванов, Петрушин, Задорожний, Федюк, Струк.
«Локомотив»: Литвиненко – Д.Клочко, Білоцерківець, Берлізєв, Кисельов, Зінченко, Д.Сорокін, П.Корнійчук, Едініо, Журба, Одєгов.
Арбітри: Король, Літвінов (обидва – Донецьк).
Голи: Шевченко (11), Романов (16), Рогачов (20) – Журба (27), П.Корнійчук (39)
Попередження: Д.Клочко (39).

Удары (в створ): 12 (5) – 10 (4)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.