Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2842
2

Кардинал - Монолит - 3:7

Атака була набагато сильнішою за оборону. Особливо харківська

Кардинал - Монолит - 3:7

А от у другому львівському поєдинку атака була набагато сильнішою за оборону, особливо атака харківської команди. Загалом «Кардинал» зіграв дуже безвольно і розслаблено. Склалось враження, що львівська команда була невмотивована і вийшла на майданчик, тільки, щоб відбути номер. «Кардинал» було не впізнати… «Це команда, яка на «Кубку Галичини» грала на рівних із «Енергією» – дивувались уболівальники.

«Моноліт» домінував над господарями з перших хвилин поєдинку. Також дивним стало рішення тренера, який з перших хвилин у ворота команди випустив Жезла, а не Русецького. Свою помилку Роман Корінь зрозумів на 9-й хвилині, після двох пропущених голів, але тоді вже було пізно. Хоча у першому голі воротар не винен. Чуднов відібрав м’яч у Басича, віддав на Турчака, який чітко реалізував вихід сам на сам. А от другий гол повністю «заслуга» Жезла. Турчак пробив по воротах, воротар відбив перед собою, і зобов’язаний був накривати м’яч, але якимось дивом м’яч підскочив і Турчак закотив круглого у ворота.

Відразу після такого ляпу на ворота став Русецький. Але старайся, не старайся, але якщо оборона дірява, то і воротар не допоможе. Хоча світлі плями у грі «Кардинала» були. Особливо, Волянюк, який вкотре показав себе з найкращої сторони. Який гол він забив у другому таймі, але про це пізніше…

На 11-й хвилині Кудінов відквитав один гол, здавалось, може все-таки «Кардинал» збереться, але…Через дві хвилини капітан гостей Крамаренко після передачі врозріз розстріляв Русецького – 1:3. А наприкінці тайму Таранчук забив четвертий гол.

Після перерви картина не помінялась. «Моноліт» продовжував домінувати на майданчику. Удари Чуднова і Мінаєва парирував Русецький. А на 26-й хвилині ще й арбітри допомогли харків’янам. Русецький отримав червону карточку. Загалом червона карточка, скоріше була, чим – ні. Але все одно до житомирської пари арбітрів є багато претензій. Вони допускали багато помилок, там давали фол, там – не давали.

І ще одне… Чому федерація призначає на матч арбітрів з міста, куди у наступному турі їде один із суперників. Так, у другому турі «Кардинал» їде в гості до Житомира на гру з «Контингентом». Арбітри вже на підсвідомому рівні можуть прагнути допомогти своїм землякам, показавши комусь із гравців майбутнього суперника червону або жовту карточку, щоб вибити когось із ключових гравців. Залишимо цю тему для роздумів працівникам нашої федерації міні-футболу і повернемось до гри.

Отже, після вилучення Русецького харків’яни відразу реалізували більшість. Вони розіграли штрафний удар і Турчак забив у порожні ворота. Але через хвилину маленький шедевр створив Волянюк. Він п’ятою перекинув м’яч через захисника і зльоту пробив у дальній кут. Але так само, як забили, підопічні Романа Кореня, і пропустили. Білоус познущався з Басича і розстріляв Жезла. На 33-й хвилині Таранчук зі штрафного довів рахунок до 7:2. Але все-таки останнє слово було за львів’янами. Спочатку вони не реалізували пенальті і вихід 2 в 1. Але на 40-й хвилині вихід трьох на одного Дєнюжкіна все-таки вдалось реалізувати.

Роман Корінь (головний тренер «Кардиналу»):

- Сьогодні наші гравці допускали дуже грубі помилки. Цим дуже вміло скористався суперник. Ми не підготувались до поєдинку, на перший тайм вийшли сонними, а під час гри перебудуватись нам не вдалось.

Володимир КРУПЧУК

«Кардинал» – «Моноліт» – 3:7

«Кардинал»: Жезло (Русецький, 9) – Волянюк, Кольцун, Кудінов, Басич – Танский, Когут, Данилюк, Лаба – Жовтун, Сондак.
«Моноліт»: Дєнюжкін – Таранчук, Мінаєв, Турчак, Чуднов – Крамаренко, Фінтісов, Воронін, Білоус.
Арбітри: Конюхов, Подраний (обидва – Житомир)
Голи: Кудінов (11), Волянюк (27, 40) – Турчак (7, 26), Білоус (8,13,28), Таранчук (18, 33).
Попередження: Данилюк (33)
Вилучення: Русецький (26).

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Топ-10 ветеранов в возрасте 35+, которые продолжают карьеру в Европе
Футбол | 24 апреля 2024, 18:08 1
Топ-10 ветеранов в возрасте 35+, которые продолжают карьеру в Европе

Для кого-то из них предстоящее лето, вероятно, принесет момент, когда придется попрощаться

Похоже, Касильяс недооценивает Лунина. Забыл, как над ним насмехался Кан?
Футбол | 24 апреля 2024, 12:20 19
Похоже, Касильяс недооценивает Лунина. Забыл, как над ним насмехался Кан?

Колумнисту Sport.ua Алексею Сливченко не понравилось одно из последних высказываний легенды «Реала»

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Дмит ий Копий
То Гость — 06.09.2009 15:30
-----------------------------
Читайте коммент 06.09.2009 13:19
Дмит ий Копий
Спасибо за "наколку". Когда появится официальная статистика, обязательно все сверим.