Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Испания
|
8459
25

ВИДЕО. Почему обвиняют Лунина? Как украинец мог спасти Карвахаля от травмы

Испанские СМИ почему-то уверены, что Андрей мог предотвратить повреждение Дани

ВИДЕО. Почему обвиняют Лунина? Как украинец мог спасти Карвахаля от травмы
Twitter

32-летний испанский защитник мадридского Реала Дани Карвахаль пропустит около года из-за травмы, полученной в матче против Вильярреала (2:0) в 9-м туре Ла Лиги 2024/25.

В поединке с Вильярреалом Карвахаль покинул поле на носилках со слезами на глазах. У Дани диагностировали разрыв внешней коллатеральной связки и подколенного сухожилия правой ноги. В ближайшие дни Дани ждет операция.

Испанские СМИ начали «разгонять тему», что украинский голкипер сливочных Андрей Лунин мог предотвратить травму Карвахаля. Дело в том, что за несколько секунд до рокового столкновения Дани с соперником защитник просил украинца просто вынести мяч. Однако Лунин решил, что лучше отдать пас на Карвахаля, которого сразу же запрессинговали.

Правда, после паса Андрея Дани оставил мяч Федерико Вальвереде, вернувший его Лунину, Андрей отдал на Эдера Милитао и уже бразилец снова перевел на Карвахаля, которого и накрыл, и травмировал игрок Вильярреала.

На видео также показано, как Вальверде, Рюдигер и Родриго упрекали голкипера за этот момент. А сам Лунин, четко осознавая свою ошибку, положил руки на колени и выглядел подавленным.

ВИДЕО. Почему обвиняют Лунина? Как украинец мог спасти Карвахаля от травмы

Оцените материал
(37)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 25
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
proffesor
Звільніть того децла, який вигадує такі новини!
ai0609081611
Англійці, суки, винуваті. Футбол п@дараси вигадали. Во на х@я вони це зробили
Андрій Заліщук
Це те ж саме як звинуватити в ДТП того, хто придумав автомобіль, а не водіїв
MIRRA
Суперник-костолом не винен  звісно ж
movkli
тренера самі наказують: берегти мяча, катати його між захисниками та воротарем, а тут прям Лунін винен, що не виніс його хрен знає куди у боротьбу...
pricolist
яка шикарна новина. спорт юа, ви в своєму репертуарі 
anacreon
Вже давно пора було зрозуміти, що в Іспанії все, що навколо Барселони та Реала іспанські спортивні медіа сприймають як серіал мильну оперу. Де постійно якісь драми, зради, кохання, злочини, розслідування.  І щоб підтримувати градус маразму - вони постійно щось придумують. Щоб розігнати драму. Тому і так бігали за Луніни і "буде грати чи не буде" минулого року. Бо треба біло про щось писати, а більше нічого цікавого не було. То вицеджували драму де могли.
З таким підходом можна сказати, що в травмі Малиновського винен той, хто віддав йому пас. А в минулорічній травмі Куртуа - той тренер воротарів, який дав йому пас, коли в нього порвалося....
В травмі Карвахаля винен він сам, коли пішов так лупити зі всієї сили в той м'яч. А також той інший, який на нього налетів так.
 
Первый Среди Равных
Нігера треба було розігнутися і ушатати так щоб його разом з Карвахальом на носилках унесли. 
GloryUkraine
Нікому не нагадує дитячий садок?
Southeast*-*
В каждой игре такие ситуации.   Один хочет так, а другой видит  иначе.   И все они на поле - рядовые.
Первый Среди Равных
Вони шо, дебіли бля? 
Ron Noiill
Той що до 15 років всцикався, буде ще щось розказувати? А якби він через 5 хвилин отримав травму від удару суперника по яйцях, також би луніну щось розказували?
Паваротті
хто ся всрався та невістка
samird
Навіть не знаю як цей дитячий садок прокоментувати. Винен Анчелотті, який випустив Карвахаля на поле. Якби не випустив - він би не травмувався. Можливо.
Vitason
Ну це дуже не правильно,чому Лунін коли віддав одразу не на Карвахаля ,а на Мілітао ,Мілітао не виніс,а віддав на Крвахаля,чому не Мілітао винен!??Короче, зрозуміло,який у Луніна статус у Реалі,якби Куртуа так зробив,навіть ніхто і не помітив би ,як Куртуа віддав ,а не вибив в поле,я б їх всіх послав і якщо вирішили ,що винен попросив би виставити на трансфер,видно ,що Луніна просто не поважають і ставляться до нього зверхньо,якщо дозволяють собі такі звинувачення!!!
Sneiders1
Був би Куртуа - Реал був би  без травм до кінця сезону
grifon.
За такою логікою, що травмувався Куртуа, Лунін теж винен
AK.228
Рюдигер вообще Андрюшу по голове постучал)) У - уважение))
Владислав Рейский
та вообще, виноват больше всех наш, даже не тот кто травму нанес 
StrikeX
Водій К. потрапив в ДТП і зазнав травм через те, що за 3 хвилини до цього попереду нього повільно їхала фура з водієм Л. і довелось її обганяти - внаслідок чого водій К. збільшив швидкість руху і зустрівся на своїй смузі з нетверезим водієм П., який вилетів на зустрічну, бо заснув.
В результаті винен водій фури Л.
Якось так виходить ...