Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2033
0

Кардинал - Тайм - 1:7

Дербі не вийшло

Кардинал - Тайм - 1:7

Дві львівські команди «Тайм» і «Кардинал» зараз знаходяться на протилежних полюсах турнірної таблиці. І якщо «Тайм» бореться за чемпіонство, то «Кардинал» з усіх сил намагається залишитись у еліті.

Дербі є дербі. Навіть, якщо команди з одного міста, або регіону, різні за класом, все одно результат може бути непередбачуваним. Тим більше у «Кардиналі» грає аж 5 гравців, які колись виступали за «червоно-чорних».

Але цього разу дербі не вийшло, хоча підопічні Романа Кореня з перших хвилин нав’язали номінальним гостям боротьбу. На 2-й хвилині після швидкого вкидування м’яча Жезлом, Яцишин втікав сам на сам, але почув свисток арбітра, який вирішив призупинити гру через несправність табло, саме у цей момент.

Через дві хвилини «Тайм» відкрив рахунок. Якунін на лівому фланзі обіграв опонента і пробив у дальній кут. «Кардиналівці» намагались огризатись. Після прострілу справа Баландюху трохи не вистачило, щоб замкнути передачу. Згодом Іваняк продемонстрував реакцію після удару Когута. Також Іваняк витягнув удар Брожка у дев’ятку.

Гра йшла на зустрічних курсах. У оборонних діях обох команд були величезні діри, тому часто на останнього захисника виходили по двоє-троє суперників, як у «Тайму», так і у «Кардиналу». Один із таких виходів змарнували Баландюх і Яцишин. А на 11-й хвилині «таймівці» забили другий гол. Павленко скористався прострілом Кондратюка, і збільшив свій відрив від найближчих переслідувачів у бомбардирській гонці. Наприкінці тайму Олександр Бондар скористався ще одним провалом захисту – 0:3. Ще міг забити й Легчанов, але з трьох метрів влучив у штангу.

Тільки розпочався другий тайм, як «кардиналівці» один гол сквитали. Напевно, найкращий у складі господарів, Михайло Волянюк, якого після матчу відзначив тренер молодіжної і національної збірних Геннадій Лисенчук, дивом проштовхнув м’яч у ворота.

У другому таймі гості проблеми у обороні вирішили, а от у «Кардинала» там і надалі гуляв вітер. Таким чином розстрілювали Жезла з близької відстані і Якунін, і Кондратюк, і Олександр Бондар, і Кудінов. Наприкінці матчу, коли підопічні Станіслава Гончаренка вирішили зіграти без воротаря, Цибик зі своєї частини майданчика зі штрафного відправив сферу у порожні ворота, але цей гол арбітри відмінили – удар був виконаний по м’ячу, що котився.

Володимир КРУПЧУК

«Кардинал» (Львів) – «Тайм» (Львів) – 1:7 (0:3)
 
«Кардинал»:
Жезло – Волянюк, Баландюх, Яцишин, Данилюк, – Когут, Лаба, Танський, Брожко, Цибик, Багряк
«Тайм»: Іваняк (Кардаш, 29) – Чепорнюк, О.Бондар, Д.Бондар, Павленко – Кондратюк, Якунін, Легчанов, Овсянніков, Москвін, Кудінов.
Арбітри: Туржанський (Запоріжжя), Кравченко (Суми)
Голи: Волянюк (21) – Якунін (4, 23), Павленко (11), О. Бондар (18, 37) , Кондратюк (26), Кудінов (39).

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ ЗДЕСЬ

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.