Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1822
0

Кардинал - ЛТК - 1:1

Потрібно брати очки – почали з одного

Кардинал - ЛТК - 1:1

Зараз у львівського «Кардинала» розпочалась серія поєдинків, у якій обов’язково потрібно брати очки, і першим в ній був домашній поєдинок проти луганської «ЛТК».

Гості активніше розпочали гру. На 7-й хвилині луганчани мали стопроцентний шанс відкрити рахунок. Тмьонов пробивав з трьох метрів, але надійно зіграв Русецький, а от добивання від Івонка він вже парирувати не був в змозі, але поталанило, що луганчанин пробив вище. Згодом Ануфрієв обіграв захисника і прострілював, Стрілець якимось дивом не замкнув дальню стійку.

У середині тайму львів’яни трохи вирівняли гру, але атаки гостей все одно були небезпечнішими. У «Кардинала» можна виділити постріл Лаби під перекладину, який відбив Ципун. А от у Русецького було набагато більше роботи, але він з нею справлявся на відмінно. Львів’яни ледь не привезли собі гол самі. Невдалий розіграш кутового завершився обрізкою Когута, і Ятло втікав сам на сам із воротарем по лівому флангу. Когут схопив суперника за футболку і завалив його. Арбітр без роздумів нагородив львів’янина червоною карткою.

Але підопічні Романа Кореня утрьох грають ще краще, ніж у повному складі. Мало того, що не дали гостям шансу на те, щоб відкрити рахунок, а могли навіть самі забити. Данилюк проходив правим флангом і на ньому сфолили. Арбітр призначив відразу два (!) фоли, які стали п’ятим і шостим для гостей. Але із десятиметрової позначки Танський не зміг переграти воротаря.

У другому таймі гра продовжувалась у такому ж дусі. У луганчан були непогані моменти, але чудово діяв Русецький, але і у львів’ян почало виникати набагато більше шансів для взяття воріт. Після удару Яцишина гостей врятувало те, що м’яч влучив у захисника, а от постріл Данилюка нейтралізував голкіпер. На 33-й хвилині Журба несподівано пробив і господарів врятувала штанга. Фортуна була на стороні «Кардиналу» і у наступному моменті, коли Цибик заштовхав м’яч у ворота після прострілу Яцишина – 1:0.

А ще через хвилину Багряк вийшов на Ципуна, прокинув м’яч і був збитий воротарем. Здавалось, заслужена червона карточка, але у арбітрів зовсім інша логіка. Вони вміють трактувати майже ідентичні моменти по-різному, а потім виправдовуватись нюансами правил. Так у першому таймі за фол Когута була беззаперечна червона картка, а от коли збили Багряка, то це навіть не тягнуло на попередження (?).

Але незважаючи навіть на це, львів’яни мали втримувати перемогу. На 38-й хвилині Дрьомов вийшов п’ятим польовим і відразу шанс розставити всі крапки над «і» мав Данилюк, але йому трохи забракло точності влучити у порожні ворота.

А от Стрільцю точності не забракло і за хвилину до сирени він з пасу Журби вирівняв рахунок. Гості продовжували грати із п’ятим польовим і намагались вирвати перемогу, але більше рахунок у зустрічі не змінився.

Володимир КРУПЧУК

«Кардинал» (Львів) – «ЛТК» (Луганськ) – 1:1

«Кардинал»: Русецький – Данилюк, Танський, Багряк, Лаба, Когут, Волянюк, Брожко, Яцишин, Баландюх, Цибик.
«ЛТК»: Ципун – Дрьомов, Сопільник, Тмьонов, Ануфрієв, Журба, Івонко, Ятло, Стрілець, Смоловик.
Арбітри: Івашина, Кравченко (обидва – Суми)
Голи: Цибик (34) – Стрілець (39)
Попередження: Данилюк (23).
Вилучення: Когут (16).

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.