Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2927
1

Энергия - Локомотив - 1:4

Харківські «залізничники» виходять на третє місце в чемпіонаті України

Энергия - Локомотив - 1:4

Харківський «Локомотив» вийшов на третє місце у чемпіонаті України. Харків’яни скористались прогнозованими осічками своїх конкурентів «Єнакієвця» і «ТВД», а самі досить легко і невимушено здолали «Енергію». Обидві команди мають досить молодих виконавців, але у харків’ян набагато більше досвіду і зіграності, що і далось взнаки.

Хоча перший тайм виявився майже рівним. Харків’яни більше атакували, а «енергетики» лише огризались. Кисельов, Дмитро Сорокін, Клочко, Федорченко намагались засмутити львів’ян, але молодий голкіпер «енергетиків» вміло парирував усі удари. На 12-й хвилині перша більш-менш небезпечна атака львів’ян ледь не завершилась голом. Колесник скосив Хлюбка і за це отримав «гірчичник». Львів’яни взяли тайм-аут, після якого розіграли штрафний удар, і Хлюбко влучив у стійку воріт, а добивання Кузя на лінії воріт зупинив захисник.

Гості відповіли ударом Одєгова, але тут також із порожніх воріт м’яч винесли, при чому у цьому випадку це також зробив гравець харківської команди у якого потрапив м’яч. Але все-таки на перерву підопічні Євгена Ривкіна пішли із хорошим настроєм. Це Клочко вміло зіграв на добиванні – 1:0.

Після перерви у харківської команди на майданчик вийшов бразилець Едініо, який оживив гру. Атаки харків’ян стали цікавішими і небезпечними. І майже відразу Мінаєв зіграв у стінку із Клочком і подвоїв рахунок. Після другого голу Кузь міг засмутити Литвиненка, але воротар збірної України перевів м’яч через перекладину.

А на 29-й хвилині харків’яни забили втретє. Струк, який недавно оговтався від травми, обрізався і Зінченко реалізував вихід сам на сам із воротарем. Згодом Клочко ефектно п’ятою міг забити вчетверте, але трохи забракло точності. А от Федорченка око не підвело і він з передачі Кисельова пробив точно – 4:0.

Але гол престижу «енергетики» забили. Коли головний тренер харків’ян поміняв воротаря, цим скористався Кузь.

Володимир КРУПЧУК

«Енергія» (Львів) – «Локомотив» (Харків) – 1:4 (0:1)

«Енергія»: Пітуля – Кузь, Хіреш, Близнак, Струк – Федюк, Онищук, Хлюбко, Писько
«Локомотив»: Литвиненко (Дегтяренко, 40) – Федорченко, Одегов, О.Сорокін, Кісельов – Мінаєв, Д.Сорокін, Колесник, Клочко – Зінченко, Едініо
Арбітри: Дараган (Київ), Овчінніков (Сімферополь)
Голи: Кузь (40) – Клочко (20), Мінаєв (21), Зінченко (29), Федорченко (38)
Попередження: Колесник (12).

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Devic
вперед харьков!!!!!!!!!!!!!