Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
3077
1

«Тайм не зацікавлений у погіршені стосунків із Шахтарем...»

Офіційна заява прес-служби МФК «Тайм»

«Тайм не зацікавлений у погіршені стосунків із Шахтарем...»

Президенту МФК «Шахтар»
Геллеру Євгену Борисовичу

Начальнику команди
Сергію Васильовичу Рафаїлову

Стаття, розміщена на нашому офіційному сайті: «Потужний «Тайм», феєричний футзал», є інтелектуальною власністю інтернет-видання {......}. Про що і повідомляє гіпер-посилання в низу статті. Усі викладенні в цьому тексті  думки є суб’єктивною точкою автора. МФК «Тайм» не переслідував мети підірвати імідж своїх колег із донецького «Шахтаря», а лише намагався подавати різноманітні точки зору на діяльність нашого клубу.

Ми поділяємо позицію МФК «Шахтар» з приводу не тиражування матеріалів, що псують імідж інших клубів.  А звинувачення у тому, що стаття «Потужний «Тайм», феєричний футзал» дискредитує  в очах  громадськості донецький клуб, вважаємо безпідставними. В регламенті проведення футзальних турнірів не має пункту, в якому заборонено стимулювання третьою командою когось із учасників матчу. А що не є забороненим, дискредитувати не може.  Водночас, ми не наполягаємо на тому, що автор {......} має рацію, він лише висловив свою думку, яка не може погіршити репутацію «Шахтаря».

В будь-якому випадку, «Тайм» не зацікавлений у погіршені стосунків із «Шахтарем». Ми просимо вибачення за тиражування інформації, що вона на погляд керівництва «Шахтаря», дискредитує  в очах  громадськості донецький клуб. У майбутньому ми будемо  більш виважено ставитися до думок авторів матеріалів, які розміщуватимуться на нашому сайті.

Окремо хотілося б акцентувати увагу на тому, що керівництво «Тайму» не займається рецензуванням матеріалів, розміщених на офіційному сайті клубу. Відтак, лише прес-служба несе відповідальність за наповнюваність інтернет-ресурсу.

Прес-служба МФК «Тайм»

От ИА «Спорт Украины». В данной перепечатке удалено название интернет-ресурса, во-первых, для того, чтобы не делать ему рекламу, а во-вторых, потому, что оно было замечено в размещении материалов sport.ua без указания ссылки на первоисточник.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Турнирная таблица УПЛ. Шахтер гарантировал себе еврокубки
Футбол | 23 апреля 2024, 06:30 30
Турнирная таблица УПЛ. Шахтер гарантировал себе еврокубки

Горняки могут выйти напрямую в групповой раунд Лиги чемпионов 2024/25

Луческу на матче Динамо, Кривбасс в чемпионской гонке, победа Шахтера
Футбол | 23 апреля 2024, 12:15 25
Луческу на матче Динамо, Кривбасс в чемпионской гонке, победа Шахтера

Самые интересные события 25-го тура УПЛ – в нашем традиционном обзоре

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.