Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
| Обновлено 14 ноября 2023, 12:34
8253
187

Игорь ЦЫГАНЫК: «Удаление Бескоровайного – самая большая ошибка Козыряцкого»

Известный журналист не считает, что удаление в матче «Кривбасс» – «Динамо» было справедливым

| Обновлено 14 ноября 2023, 12:34
8253
187
Игорь ЦЫГАНЫК: «Удаление Бескоровайного – самая большая ошибка Козыряцкого»
Facebook. Игорь Цыганык

Известный журналист Игорь Цыганык считает, что в матче «Кривбасс» – «Динамо» защитник хозяев Даниил Бескоровайный нарушал правила, но удалять его основания не было.

«Думаю, что Козыряцкий прекрасно видел, упал ли Ванат сам, или в контакте с Бескоровайным, сразу продемонстрировав красную карточку. Это самая большая его ошибка. Я сошелся на мысли, что контакт все же был, и был очень серьезный. Перерезая дорогу защитнику, нападающий сам таким образом провоцирует этот контакт. Защитник должен избегать подобного контакта. Нарушение правил совершенно справедливо.

Ты знаешь, что у тебя работает VAR, который может поменять желтую на красную, но красную на желтую не имеет права изменить. Вот когда Козыряцкий бежал, и если бы он был опытным, абсолютно адекватным, то он взял бы паузу, продемонстрировал желтую, а дальше смотрел бы VAR. Уж если VAR покажет, что там на красную, то выгоняй. Сказать, что это фол последней надежды, я бы не сказал, мягко говоря. Партнер Бескоровайного был бы первым на мяче, поскольку Ванат неудачно принял мяч. Я считаю, что это желтая карточка», – сказал Цыганык.

Напомним, что в итоге «Кривбасс» уступил «Динамо» со счётом 0:2.

Оцените материал
(49)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 187
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Vitaly H
це той самий журналіст, який має думку, щодо безаперечної чесності щодо коломойського, так ?   тьфу на тебе циганик.  твоя репутація з твоїми думками - повний нуль.
BEAN
Циганик хоч би правила почитав, чи що... Було безліч випадків, коли після перегляду ВАР червона картка відмінялась... Краще хай вписується за діда Бєню...
FunnyCat_____
Цыганык надеется что ему Гагарин бабла подкинет ?
Умник
Правильно одна куртизанка пристроилась к Атб клубу перед этим типо огранизовав зимний кубок)))
Вторая куртизанка думает оо примыкну я к Кривбассу а то что то ветер меняется.)))))
Муґунот Уух
та що ж воно таке хворе на голову?
"партнер Безкоровайного був би перший на м'ячі". в історії немає умовного способу: от коли був би, тоді про щось би і розмірковували. а так на момент падіння Ваната обидва, і Безкоровайний, і його партнер, були позаду. все.
ПС. цікаво, кому цікаві (о, майже каламбурчик) дешеві розпатякування цього фріка від журналістики?
easterly
Ну хто б сумнівався, що циганочка та не проріжеться - Дніпро на першому місці, але не надовго. Тому потрібно починати пускати хвилі лайна в усі сторони. Про кого наступного буде хейт цієї повії?
avk2307
"Перерізаючи дорогу захисникові нападник сам провокує цей контакт" - оце так сказонув Циганик .Ванат попереду захисника був  і нічого там не перерізав нікому.
Хоча моя думка  - все таки жовта повинна бути була, і це тільки через то, що був ще один захисник. А так порушеняя у Безкоровайного було, якби не ще один захисник, то це червона. Але це моя особиста думка...
didora
Циганик тормоз, правила прочитай. Вихід на ворота Ваната був, а захисник ззаді доганяв. Торкання хоч і маленьке було, то яка це картка??? 
Тепер користувачу нижче v234.... : є факт (рука, підніжка, удар і т.д.) а суддя на полі трактує епізод і виносе своє рішення (var допомагає ...). А що означає явно/неявно, навмисно/не навмисно. Якщо була припустимо рука, то суддя приймає рішенння навмисно чи ні, але ж рука була. А в епізоді з Ванатом торкання було (перегляд var), не од вітру ж він упав!!!
Юра Ганусяк
циганик, а що на жовту картку переглядають вар?
v2341770
От цікаво було б почитати вболівальників, якби суддя зовсім не зреагував на цей епізод, а так, кожна зі сторін доказує свою правоту і вважає що вона права. А тепер по суті і не тільки по цьому епізоду: 1.Чи був ЯВНИЙ контакт між нападником і захисником (слово таке цікаве вплели "контакт")? 2. Чи правильно призначати пенальті якщо м''яч влучає в руку супернику (і футболісти і вболівальники атакуючої команди в один голос будуть кричати "пенальті"інша сторона буде проти)? Так от наші судді просто ігнорують два поняття: ЯВНО/НЕЯВНО і НАВМИСНО/НЕНАВМИСНО. Якщо суддя має"честь" то він при розгляді кожного спірного епізоду використовує ці два простих поняття, якщо ж ні то на полі просто судєйка що "симпатизує" одній з команд, або просто "бєздарь", є й такі.
sania
Не розумію всіх цих маніпуляцій- могло,не могло. Є факти- Ванат і мяч знаходяться ПЕРЕД захисниками!! Захисник який знаходиться ПОЗАДУ нападника порушує правила. Спереду Ваната немає нікого крім воротаря. Яка картка має бути???
Володимир Семигайло
Є думка Ступара і є думка Циганика,є  чемпіонат MLS,де суддя скасовує червону картку,є матч Еквадору та Бразілії(відбір ЧС 2022),де голкіпер збірної Бразилії отримав дві червоні картки,але не був видалений з поля(відео на Суспільне спорт).Питання,чи знає футбольні правила цей Циганик?
avk2307
От як Чорноморець суддя прибивав Циганик практично не сказав,бо має симпатії до Руху, тільки епізод з пенальті хоч трохи обьєктивно  намагався розглянути. Але проблеми бідних спорт.юа не цікавлять... Пишуть виключно про Динамо, Дніпро в сенсі конфліктів або спірних рішень,і про гіпотетичні перемоги Шахтаря в 2025 ...
Phantom
Абсолютно все вірно написано,  жовта - так, без питань,  червона - ні, Ванат невдало прийняв м'яч,  той відскочив від нього на півтора метра і Стецьков був на ньому першим 
sania
Рішення арбітра було перевірене та підтвержене системою ВАР.
zelc006
не було би рамштайну, то б і вилучення не булоб...
AndiM
КалоМойша на нарах , а баблішка то хочеться за лизання сраки. От тепер знайшов нову, сраку боневтікового коханця - гАгАріна. Думаю у його "партнерів" краденого бабла вже більше ніж у рінаха.
Milan1990
что он курит? Почему после повтора вар, на котором будет видно, что єто не фол последней надежді, нельзя отменить красную и дать желтую???
CheMP
забыл добавить - фатальная
Выталкиватель парашутистов
Лучше бы Циганик молчал, то,  что он выдал - бред сивой кобылы... Этим он лишний раз подтвердил общее мнение о себе, как о футбольном "журналисте"... И о главном. Каждая судейская ошибка имеет свою цену, давайте не забывать об этом....