Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
4487
6

Анонс матча ФК Львов - Металлист

Географія прем’єр-ліги розширюється

Анонс матча  ФК Львов - Металлист
8 березня  новим місцем проведення матчів елітного дивізіону країни стане містечко Добромиль Старосамбірського району, що у 120 кілометрах у Львові. На батьківщину президента клубу Юрія Кіндзерського на зустріч з ФК «Львів» їде харківський «Металіст».

Ще задовго до цього матчу навколо місця проведенні поєдинку розгорілися пристрасті: керівництво «Металіста» заявило, що не збирається їхати у Добромиль, спортивна арена якого не відповідає регламенту змагань. Проте після того, як представники ФФУ, побувавши у Добромилі дали добро,  харків’янам діватися нікуди. В іншому випадку «Металісту» буде зараховано технічну поразку за неявку на гру.

«Родзинкою» матчу буде перебування на тренерських містках суперників Мирона Маркевича та його недавно помічника по тренерському штабу Сергія Ковальця, який з 15 жовтня очолив ФК «Львів».

А після повернення з Дніпропетровська у п’ятницю ФК «Львів» провів відкрите для преси тренування на львівському стадіоні «Сокіл». До речі, цього року «Сокіл» вперше стане домашньою ареною і для молодіжного складу ФК «Львів».

Щодо кадрових втрат суперників, то в ФК «Львів» травмовані Любомир Гальчук, Андрій Радь, Григорій Баранець та Дмитро Гордієнко, які хоч не брали участі і в матчі з «Дніпром», що не завадило городянам відібрати у амбіційного суперника два очки. У «Металіста» серйозною втратою стане відсутність дискваліфікованого центрального захисника сенегальця Папи Гуйє.

Харківські «металісти» безумовно намагатимуться реабілітуватись перед своїми вболівальниками за нульову нічию з ФК «Львів» в матчі першого кола. Але і вболівальники ФК «Львів», які цього дня вщерть заповнять трибуни «Княжої Арени», у прем’єрній грі в Добромилі гарантуватимуть найповнішу підтримку «синьо-золотим».

Зауважимо, що делегатом ФФУ на цю гру працюватиме Борис Воскресенський, голова Комітету ФФУ з питань стадіонів та безпеки проведення змагань. А обслуговуватиме матч ФК «Львів» та «Металіста» 39-річний Віктор Швецов з Одеси, за плечима якого 34 матчі у чемпіонатах.
 
Юрій НАЗАРКЕВИЧ спеціально для www.sport.ua
 
8 марта, воскресенье
ФК «Львов» - «Металлист»
Добромыль. Стадион «Княжа Арена». 16.00
Арбитр: Виктор Швецов (Одесса)
ТВ-трансляция на Первом Национальном
Прогноз sport.ua – 0:1
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Sirius_kh
Гость | 2009-03-07 18:22:30
Думаю и Динамо будет играть на огороде. Они ведь тоже с ФК Львов на выезде? Пусть тока пикнут!)))
fairplay
К Гость | 2009-03-07 14:07:43
Ты лучше бери лопату и убирайся там на стадионе.
И если наши претензии окажутся напрасными и вы там марафет навели - буду только рад. Лучше заранее трубить, чем приехать и копаться в дерьме. По-другому не получается, а на автобусе - так уж и быть, окажем услугу "нашої людині"
Sirius_kh
2 гости.
Не забывайте что со Львовом работает наш человек, так что уймитесь. Львов может выиграть только в ваших снах)))
sanitarium
Гость | 2009-03-07 10:42:56
Уймись! Тоже мне, нашел самую ноющую команду.