Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2304
0

РИВКІН: «Сьогодні ми грали в дворовий футбол»

МФК «Рівне» - «Локомотив» - 1:4. Післяматчеві коментарі

РИВКІН: «Сьогодні ми грали в дворовий футбол»

Головний тренер МФК «Локомотив» Євген Ривкін:

- Оцінювати матч одразу після гри досить важко, адже потрібно все детально проаналізувати. Можу лише констатувати, що «Локомотив» зіграв найгіршу гру в сезоні. Сьогодні ми грали в дворовий футбол. Тому хочу вибачитися перед вашими вболівальниками за такий футбол. Гра явно не вдалася. З чим це пов’язано? Знову ж таки, без детального розбору гри сказати важко. Зрозуміло одне – гравці не виконали установку на матч. Відчувалося, що нереалізація слушних нагод на початку гри - дала свій відбиток на всьому матчі. Хлопці почали нервувати, дався взнаки молодий вік виконавців обох команд, а звідси відповідно і нестабільність самої гри. На мою думку, цей матч, окрім результату, нічого нам не приніс, ні в плані організації, ні в плані збагачення досвідом. Хоча результат є, і я задоволений.

Стосовно нашого придбання – бразильця, то тут пояснення досить просте. Ви напевно чудово знаєте, що більшість цих хлопчаків приймала участь у чемпіонаті Європи, який проходив у Санкт-Петербурзі. Я уважно слідкував за тим, як там були організовані команди і дійшов висновку, що для того щоб створити, щось схоже в організації гри - потрібно завжди йти вперед. Після цього ми вирішили спробувати попрацювати з футболістом, який якраз грав у такий футбол. Це не бразилець, який за рахунок індивідуальної майстерності, може переграти всю команду. Едініо – це якраз командний гравець, ми уважно дивилися за ним. Єдина проблема на даному етапі в тому, що він одразу з літака потрапив на гру з «Планетою-Міст». Тут все для нього незвичне - і наші морози, і ці переїзди… Тому зараз від нього чогось очікувати немає сенсу. Йому потрібно хоча б місяць щоб відчути себе у своїй тарілці. Я зараз потрошку намагаюся його випускати.

Головна мета в чому? Ми намагаємося йти у європейському напрямку організації гри, а для цього один такий футболіст нам не завадить. Окрім того, виходячи з тих реалій, які склалися на українському ринку – бразилець, це досить вигідний і доступний варіант. Але хочу також додати, що ми не збираємося відходити від своєї концепції - залучення до команди випускників своєї школи. У нас є і друга, і третя команди, а граючи поруч з кваліфікованими гравцями молоді футболісти якраз і набиратимуться досвіду.

Головний тренер МФК «Рівне» Юрій Баховський:

- Ми сьогодні провели зустріч практично з базовою командою молодіжної збірної України, адже в «Локомотиві» багато гравців захищають кольори молодіжки, окрім того, вони ще й придбали бразильця. А нам, напевно, не вистачило майстерності щоб забити гол. Причому ми не тільки не забили з гри, а ще й не змогли реалізувати 2 десятиметрових. А якщо не забиваєш, зрозуміло, що виграти важко. Були хороші моменти за рахунку - 0:1 і 1:2, треба було забивати - не забили, і в підсумку програли - 1:4. Підсумовуючи сказане, можна констатувати, що бажання проявили, а ось майстерності забракло.

Стосовно слів тренера суперника на рахунок слабкої гри його команди. То скажу так, всі команди грають стандартно і кожна готується до матчу з тим чи іншим суперником. Ми, звичайно в розумних межах, дозволяємо імпровізацію, тому можливо суперник не завжди готовий до такого. І якщо Євген Ривкін вважає, що це найгірший матч його команди, то відповім так – команда грає так, як їй дозволяє робити це суперник. Можливо якраз ми і не дозволили сьогодні їм зіграти у свою гру. Шкода тільки, що не перемогли, але ми дуже хотіли.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.