Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2482
1

КАЛІНІН: «Не можу сказати, що перемога була однозначною»

МФК «Рівне» - «Марріон» - 1:2. Післяматчеві коментарі

КАЛІНІН: «Не можу сказати, що перемога була однозначною»

В.о. обов'язки головного тренера «Марріону» Ігор Калінін: 

- Загалом, не хочу образити команду Рівного, тобто я не можу сказати, що сьогодні перемога нашої команди була однозначною. Можливо десь ми переважали команду господарів в плані організації гри. Але я хочу сказати, що МФК «Рівне» молода. хороша команда, як і в мене в Одесі. Але, загалом. рахунок на табло. Правда грали дві рівні команди, але десь нам трошки повезло на завершальній стадії атаки. Рівненська команда непогано виглядала і в Одесі, хоча і поступилася 1:5. Але хочу відзначити, що такі вболівальники, як в Рівному – це 90 відсотків успіху. Якби в Одесі була така підтримка і так вболівали за команду… У нас в Одесі трибуни є, але такої підтримки ми не маємо. А тут вболівають просто чудово. І звісно, команда за такої підтримки грає зовсім по іншому. 

Взагалі сьогоднішня гра мені сподобалася набагато більше. Вона була більш цікавою. На цей сезон в нас особливих амбіцій не було. Завдання перед командою було посісти 8 місце і якщо ви слідкуєте за чемпіонатом, то наш склад зазнав змін на 95 відсотків. Тобто команда омолодилася, перед нею поставлені було інші завдання – награвати перспективну молодь. 

Головний тренер МФК «Рівне» Юрій Баховський:
- Що стосується самого матчу, то мені здається гра вдалася. Двобій був видовищним і напруженим. Ми проявили сьогодні велике бажання. Можливо нам не вистачило реалізації на завершальній стадії, проте стовідсоткові моменти не реалізували. Дуже прикрі два голи побували у наших воротах. Ми програли 1:2. Перший гол пропустили майже з центра поля, а другий гол взагалі провели самі. Такі помилки робити не можна. А що стосується самої гри – ми ростемо однозначно. 

Мені здається, що, якщо порівняти перші наші матчі і ті, які ми проводимо зараз, то тепер ми вже даємо серйозний бій хорошим командам. Змінивши склад четвірок, ми планували за рахунок Павла Дармовіса додати дещо швидкості нашій другій четвірці, адже вони трошки старші і більш досвідченіші, а швидкості не ті. А зараз в міні-футболі велику роль грає швидкість. Шукаємо варіанти, вносимо зміни. У Житомирі дебютував Тушич - ми зіграли 5:5. Проте, як на мене там в нього була більш вдаліша гра. Але колись дебютувати треба. Ось у нього дебют був зараз, не скажу, що він сьогодні погано зіграв, але зазначу, що досвіду йому не вистачає. Перед цією грою у нас було багато травмованих і в Жовтуна два дня тому була температура 38о, тому я не міг ризикувати футболістом. Тому він вийшов лише в другому таймі і скажу відверто допоміг команді. Я знав, що на тайм його вистачить, і за його участю якраз і був забитий гол.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Sasha-la
А чо делать?Побеждает сильнейший.