Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1862
0

Кардинал - Енакиевец - 0:2

Якби ще б підтягнути реалізацію...

Кардинал - Енакиевец - 0:2

Після першої перемоги у чемпіонаті, яку «Кардинал» здобув у минулому турі, команда почала грати значно краще. Перемога додала впевненості підопічним Романа Свища. Досить непогано львів'яни провели гру у Одесі на кубок України. Але вічна проблема нереалізація гольових моментів залишається. Так було і в Одесі, так сталось і тепер.

Незважаючи на вищий клас гостей, «Кардинал» розпочав поєдинок з атак. Танський і Багряк пристрілювались, а Брожко перевірив на надійність воротаря гостей. Згодом Когут мав шанс відзначитись, але з п'яти метрів пробив несильно і Рябцев без проблем забрав м'яч. Також воротар гостей врятував свою команду після удару Волянюка впритул. У «Єнакієвця» перший небезпечний момент виник на 10-й хвилині. З ударом Кузьміна Русецький справився, а добивання Рудакова було неточним. Наприкінці тайму Когут мав ще один реальний шанс відзначитись, але останнім часом молодому гравцю не таланить, і цього разу він також змарнував свій момент пробивши вище.

Як і у попередніх матчах, після перерви стало видно, що львів'яни фізично підсідають і вже не так активно йдуть у атаку. Але другий тайм також розпочався з атаки львів'ян. Яцишин зіграв в стінку із Цибиком, але Рябцев виручив свою команду перевівши м'яч через перекладину. У гостей після відпочинку на майданчик з'явився «здоровань» Гончаров, який підсилив гру команди в атаці. Вже через дві хвилини гри він міг відзначитись, але з 4-х метрів пробив неточно. Потім Гончаров використавши свій ріст, після довгої передачі, пробив головою, але влучив у перекладину. «Кардинал» відповів ударами Когута, Брожка і Яцишина, але надійно грав Рябцев.

А Зам'ятін знову потривожив каркас воріт. На 30-й хвилині м'яч дивом не влетів у ворота господарів. Нестерук прострілив з правого флангу, на Рудакова, який замикав дальню штангу, але той зумів не влучити у ворота.

Брожко мав покарати гостей за таке марнування моментів. Він вийшовши сам на сам, підсікав м'яч на воротарем, але підстрахувати кіпера встиг захисник. Згодом Когут знову втратив можливість, пробивши з 4-х метрів мимо воріт.

А «Єнакієвець» таки зміг досягти свого. Арбітр матчу Іванов призначив пенальті у ворота «Кардиналу», який без проблем реалізував Крупін.

Львів'яни намагались врятувати матч. Яцишин пробивав метрів із 8-ми по порожніх воротах, але знову воротаря підстрахував захисник. Граючи із п'ятим польовим львів'яни так і не змогли вивести когось на ударну позицію. А за 20 секунд до сирени Зам'ятін ще й покарав господарів вдруге – 2:0.

Незважаючи на поразку, молода львівська команда показала цілком зрілу і видовищну гру, якби ще б підтягнути трохи реалізацію гольових моментів...

Володимир КРУПЧУК

«Кардинал» (Львів) – «Єнакієвець» (Єнакіеве) – 0:2
 
«Кардинал»: Русецький (Жезло, 36) – Когут, Танський, Багряк, Данилюк – Цибик, Яцишин, Брожко, Волянюк – Свищ.
«Єнакієвець»: Рябцев – Рудаков, Нестерук, Лебідь, Гуменюк, Зам'ятін, Краєвський, Крупін, Дейнега, Кузьмін.
Арбітри: Іванов (Дніпропетровськ), Олійник (Київ).
Голи: Крупін, 36, з пен.; Зам'ятін, 40.
Попередження: Багряк, 30.

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Перес поздравил Лунина и принял решение насчет продления контракта украинца
Футбол | 18 апреля 2024, 08:35 5
Перес поздравил Лунина и принял решение насчет продления контракта украинца

Флорентино остался явно в восторге от игры Андрея в поединке Манчестер Сити – Реал

Сборная Украины растеряла перевес в 3 мяча и сыграла вничью с Францией
Футзал | 16 апреля 2024, 18:46 3
Сборная Украины растеряла перевес в 3 мяча и сыграла вничью с Францией

Сине-желтая футзальная команда вела в счете 4:1, но затем пропустила трижды

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.