Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1858
0

ТВД - Тайм - 2:2

Останнє львівське дербі року вийшло на славу

ТВД - Тайм - 2:2

Останнє у 2008 році львівське дербі виявилось дуже цікавим і безкомпромісним. У «ТВД» дебютував Андрій Засенко, який перейшов із «Будівелу». А у «Тайму» вперше за останній час на майданчик вийшов Віталій Брунько.

Напочатку поєдинку більш активно на майданчику діяли лідери чемпіонату. Удари Павленка і Макаєва заставили вступити гру Мельника. Але одні атакують, а інші забивають. Рогачов отримав м’яч в штрафному майданчику і пробив у дальній лівий кут.

Цей гол трохи сколихнув гру. Команди включили швидкості. На 9-й хвилині потурбував Мельника Дмитро Бондар, але воротар був на місці. Згодом Вахула двічі стріляв по воротах і м’яч після одного з ударів влучив в стійку. У першому таймі ще можна відзначити постріл Сільченка і удар через себе, в стилі Рікардіньо, від Вахули.

Напочатку другого тайму «теведисти» забили вдруге. Швидка атака по правому флангу закінчилась прострілом Сільченка і точним ударом Маржановського. Після другого пропущеного гола «Тайм» притис підопічних Романа Ковальчика до їхніх воріт. І це дало свій результат. Москвін скинув м’яч під удар Олександру Бондару і сфера після удару останнього і серії рикошетів влетіла в сітку. Відразу Скорий пробивав і лише надзвичайна реакція Мельника врятувала «ТВД». Також воротар врятував «теведистів» і після пострілу Москвіна зі штрафного. А на 32-й хвилині воротаря підстрахував Сільченко, який після пасу Скорого і удару Макаєва, виніс м’яч з лінії воріт. Ще й при тому з 33-й хвилини «ТВД» грав із п’ятьма фолами. Але і без десятиметрового «Тайм» зумів вирівняти становище. Нетрадиційну як для футзалу комбінацію розіграли Дмитро Бондар і Павленко: перший навісив, а другий головою відправив м’яч в сітку.

До закінчення матчу залишалось ще 4 хвилини, але ні одна, ні друга команди не мали стовідсоткових шансів, щоб вирвати перемогу.

Володимир КРУПЧУК

«ТВД» (Львів) – «Тайм» (Львів) – 2:2

«ТВД»: Мельник – Маржановський, Вахула, Сільченко, Рогачов – Кордоба, Денис, Хавер, Засенко – Кіндій, Цимбаляк.
«Тайм»: Іваняк – Скорий, Павленко, Д.Бондар, Макаєв – Кудінов, Москвін, О.Бондар, Кольцун – Брунько.
Арбітри: Олійник, Хоботов (обидва – Київ).
Голи: Рогачов, 8; Маржановський, 22 – О.Бондар, 26; Павленко, 36.

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ ЗДЕСЬ

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

РЕЙТИНГ «ЗРИТЕЛИ»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.