Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
| Обновлено 29 августа 2022, 14:36
6135
11

«Будем преследовать по закону». Setanta Sports оценила ситуацию с телепулом

Канал готов к судебным разбирательствам

| Обновлено 29 августа 2022, 14:36
6135
11
«Будем преследовать по закону». Setanta Sports оценила ситуацию с телепулом
facebook.com/SetantaUkraine

Телеканал Setanta Sports, который выиграл тендер на показ матчей УПЛ, оценил ситуацию с телепулом, которая стала проблемной уже в 1-м туре нового сезона.

«Заря» отказалась предоставить сигнал на трансляцию матча Сетанте, а УПЛ уже готовится подать документы в КДК УАФ.

«Любые действия против единого телепула будут преследоваться по закону, в том числе на спортивном уровне. Любые нарушения, будь то со стороны клубов или отдельных медиа-групп, не останутся без ответа. Поэтому Setanta Sports будет действовать по закону и ждать реализации соответствующих решений украинской Премьер-лигой», - заявил канал.

Ранее стало известно, что «Динамо», «Заря», «Днепр-1», «Металлист» и «Рух» не готовы участвовать в едином телепуле, несмотря на голосование УПЛ, которое определило Setanta Sports единым транслятором матчей.

Иван Зинченко Источник: FanDay
Оцените материал
(60)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 11
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Анатолий Кармазин
Донецкие с Павелко все хотят с народа по нитке. Не нужно Европу с нашими ворами сравнивать, там Павелко уже давно сидел бы за воровство. А у нас с помощью донецких в кресле сидит и отрабатывает и дуракам лапшу вешает про Европу и единый пул. Я лучше буду смотреть футбол на 1+1, а кто желает, пусть 
Andrey Ilyashenko
Павелко нає..ав Setantu, запевневши шо всі клуби будуть транслюватися в них. У голові перераховуючи вже скільки покладе собі в кишеню.  Ті повились. А У 4х клубів є контракти з іншим транслятором, але на то Повелкові пох.й.. він рахував котлету. Якось будемо рішати те питання згодом. От і маємо шо Setantu тупо кинула ПФЛ, в особі презедента.   Setantа не клуби повина питати а ПФЛ. Я на стороні 4х. А Повелко мудак і хабарник зараз почне якусь муйню розповідати. 
Artem Bugaenko
Ми рухаємось в Європу, хочемо європейські стандарти, а самі витворяємо те, що "хочеться"... На мою думку, всі команди, які не виконують юридичні зобов'язання несуть іміджевий урон країні в цілому, бо ніякий бізнес не зайде в країну, в якій порушують закони. В країні війна, вигідно щоб транслювали за кордон. Цікаво, в Англії МЮ чи Челсі теж так випендрюються і не допускають трансляторів до матчу? Чи вони теж мають власних телетрансляторів? І кладуть болт на АПЛ?
shoko
Я розумію що тут батальони суркісоботів і буде мільйон мінусів і  доводити аргументи тим людям які за кождне своє "фе" отримують копієчку  немає сенсу. Але для всіх адекватних 1) справа не в павелках,донецьких,суркисах,гелерах,козл
овських..справа у тому що українська спортивна організація продала права міжнародній телекомпанії яку зараз кидають усупереч  усього ще й не просто ворують,а не допускають до зйомки  !! на стадіон.  Це великі іміджеві ризики для українського спорту 2) футбол це міні-копія нашою держави, оскільки тут найбільше сконцетроване те кодло олігархів які рулять і в державі. І це показник яким чином вони роблять і в державі - максимум популізму,начхати на закони..тільки договорняки між собою усе вірішують.. На це дивляться міжнародні партнери..знову іміджеві втрати. 3) Чому УПЛ раніше нічого не робила, а зараз зачесалась? Дивись пункт 2!! договорняки!! дуже боялись шантажистів-олігархів і втратити топові клуби з чемпу 4) Чому зараз такий кипіш? Тому що Сетанті в цій ситуації вже не до - не втратити клуби-шантажисти, це міжнародна компанія яка живе за законами..Якщо тут дасть слабину, то їх будуть щимити усюди де ведуть бізнес. Резюме: У зв'язку з цим - мочити футбольних сепарів будуть зі всіх стволів, штрафи, очки, навіть непочаток матчів турніру, суди,міжнародні спортивні суди.  Це імідж Сетанти і вони будут рвати за нього,а УПЛ вигідніше бути свідком від обвинувачення,чим тими хто не забезпечив виконання контракту і рядом з цими сепарами на лавці обвинуваченного. Суркісня мабуть думала що все зійде з рук, але загнали найтитулованіший і найнародніший клуб України у глухий кут,ще й товаришів за собою потянули. От побачите -  скоро прийдеться доставати із карману останній козир: "памагите,хулигані зрения лишают" ..шуткую "памагите эти павелки хотят уничтожить великий клуб,знімають очки,штрафують" ..а по факту це вони зараз копають яму і тягнуть ще декілька клубів за собою. Але ні війскова ні футбольна сепарня не пройде.Слава Україні! Слава ЗСУ!!
roman_kros
Якщо плюси такі альтруїсти то чому не купують ЛЧ, ЛЄ, ЧС, ЧЄ ітп? Давайте футбол кожному безкоштовно, що слабо?
Це неповага в першу чергу до вболівальників, яких вони вважають ніщими бомжами, які не здатні заплатити пару гривень за трансляцію.
FoZZy
100% правильна позиція! Подивимось, як воно буде далі, головне це йти до кінця! Бо такі от "опозиціонери" й гальмують розвиток футболу...
Макс Максов
Повністю підтримую, бо розвели тут анархію!
mayakovskiy1
Отлично, надо наказывать. Надеюсь иски будут многомилионными 
veter
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил