Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2716
0

БАХОВСЬКИЙ: «Не зразу зрозумів, що це фінальний свисток»

МФК «Рівне» - «Ураган» - 2:1. Післяматчеві коментарі

БАХОВСЬКИЙ: «Не зразу зрозумів, що це фінальний свисток»

Головний тренер МФК «Рівне» Юрій Баховський:

- Ми знали, що на нас очікує гра з серйозним суперником, але разом з тим ми вже давно не радували наших вболівальників домашніми перемогами. І не дивлячись на те, що суперник був не з простих, ми з самого початку взяли гру під контроль. Ще до початку гри я наголошував, що необхідно втримати ворота сухими перші хвилини гри, і це нам вдалося. Окрім того, ми ще й відкрили рахунок першими. Тобто ми взяли під контроль і саму гру, і її підсумковий результат. А в такому випадку грати набагато легше, коли хід гри під твоїм контролем і не суперник диктує тобі свої умови, а навпаки ти граєш в матчі першу скрипку.
У другому таймі нам вдалося подвоїти рахунок і не дивлячись на те. що ми пропустили у відповідь швидкий гол, ми мали дуже багато моментів, щоб забити третій м’яч у ворота суперника, але на жаль реалізувати їх не вдалося. Через це кінцівка матчу вийшла дещо нервовою, і ми могли ще й пропустити м’яч у свої ворота. Але загалом все закінчилося добре. Після гри я подякував всім футболістам. Щербаков не раз врятував свою команду, та й всі футболісти провели матч на хорошому рівні. Навіть не можу когось з них виділити окремо, адже всі молодці. Повірив у перемогу лише після фінального свистка арбітра, хоча відверто кажучи не зразу зрозумів, що це фінальний свисток.

Президент МФК «Рівне» Василь Ползунов:

- Я ще до цього часу знаходжусь в грі і такий стан продовжуватиметься ще напевно протягом 20 хвилин. Адже одразу зі свистком арбітра відійти від гри просто не реально. За все життя це вже просто в крові. І все ж таки сьогодні мені важко підібрати слова вдячності хлопцям за самовіддачу і безпосередньо за організацію гри. Можливо ми поступалися суперникам за досвідченими гравцями, технічними даними, індивідуальною майстерністю кожного окремо взятого виконавця, проте наша командна гра виглядала набагато краще. На мою думку, ми врешті решт знайшли протидію сильним командам і тепер вже можемо боротися з ними на рівних. Єдина проблема, яка в нас залишилася – це фінансування команди. Але ми шукаємо варіанти, намагаємося закрити це досить важливе питання. Слава богу, що нарешті в рідних стінах ми показали своїм вболівальникам, що справді чогось варті.

Головний тренер «Урагану» Сергій Гупаленко:

- Ви знаєте, напевно це був найгірший матч, серед всіх, які ми провели протягом першого кола. Але можливо я дещо не вірно висловився. Можливо і не наш найгірший матч, а просто суперник сьогодні грав набагато цікавіше. На мою думку в них здається було побільше бажання і вони були краще налаштовані на гру. Скоріш за все рівняни були все-таки краще налаштовані, адже з бажанням перемогти виходять на матчі всі команди. Але сьогодні не пішла гра у хлопців першої п’ятірки. Виділити когось у суперників навіть не візьмуся. Адже вони всі билися, всі боролися. Тобто всі зіграли просто здорово. Хлопці молоді, досить перспективні і якщо вони й надалі продовжуватимуть працювати в тому ж дусі, сподіваюся в Рівному буде толк. А по своїм гравцям я зараз нічого сказати не можу. Виділити точно нікого не можу, так само важко по гарячим слідам назвати тих, хто не виправдав сподівань. Потрібно переглянути касету з записом матчу , а загалом, якщо ми програли – значить ніхто не зіграв на належному рівні.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Невероятный рекорд. Игрок Реала в 7-й раз вышел в финал Лиги чемпионов
Футбол | 10 мая 2024, 04:50 1
Невероятный рекорд. Игрок Реала в 7-й раз вышел в финал Лиги чемпионов

Тони Кроос участвовал в финалах дважды с Баварией и в 5-й раз с Реалом

Украина – лидер. Турнирные таблицы ЧЕ по socca. Зафиксирован счет 18:0
Другие виды | 10 мая 2024, 06:15 0
Украина – лидер. Турнирные таблицы ЧЕ по socca. Зафиксирован счет 18:0

Хорватия отгрузила в ворота Люксембурга 18 безответных мячей

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.