Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
3164
4

Анонс матча ФК Львов - Ильичевец

Час реваншу львів’ян

Анонс матча  ФК Львов - Ильичевец

29 листопада  на стадіоні «Україна» у заключному матчі року відбудеться матч команд, які ведуть боротьбу за збереження місця серед еліти  - ФК «Львів» та «Іллічівець».

Обидві команди влітку цього року здобули путівки до Прем’єр-ліги і виступають наразі не так, як того бажають їхні уболівальники. ФК «Львів» та «Іллічівець» нині по сусідству в нижній частині турнірної таблиці і ця гра, як прийнято казати в подібних випадках, буде за шість очок. В матчі першого кола саме в поєдинку з ФК «Львів» маріупольці, діями яких на той час керував Олександр Іщенко, провели перші голи і здобули перші очки у Прем’єр-лізі, обігравши львів’ян з рахунком 2:0. Так що прийшов час ФК «Львів» взяти реванш за поразку від «Іллічівця».

Маріупольці у цьому сезоні виступають на чужих полях вкрай невдало, здобувши лише одне очко  - у Кривому Розі. Щодо ФК «Львів», то в останніх трьох домашніх матчах підопічні Сергія Ковальця не залишали поле без проведених голів. Якщо з ФК «Харків» при цьому вдалося зберегти ворота «сухими», то в матчах проти «Таврії» та «Карпат» львів’яни пропускали по чотири голи і  програвали. Так що тренерський штаб ФК «Львів» без сумніву зробив аналіз цих матчів і відповідні висновки.

«Родзинкою» матчу міг стати вихід на поле білоруського легіонера «Іллічівця» Павла Кирильчика, який ще влітку виступав за «Карпати». Проте він та його бразильський одноклубник Ліма пропускатимуть важливу для маріупольців недільну гру через перебір жовтих карток.

Без сумніву львів’яни вийдуть на матч з додатковою мотивацією, адже цього дня відзначатиме свій 42-й день народження директор ФК «Львів», популярний у минулому нападник «Карпат» Роман Лаба, якому, нагадаємо, в матчі проти «Кривбасу» доводилось і виконувати обов’язки головного тренера ФК «Львів».

Обслуговуватиме матч ФК «Львів» та «Іллічівця» 41-річний Ігор Іщенко з Києва, за плечима якого вже 148 матчів у чемпіонатах. При Іщенку «Іллічівець» провів 18 ігор: 8 перемог, 5 нічиїх та 6 поразок, різниця м’ячів 22-19. А матч за участю ФК «Львів» стане для Ігоря Іщенка дебютним.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ спеціально для sport.ua

29 ноября, суббота
ФК «Львов» - «Ильичевец»
Львов. Стадион «Украина». 16.00
 Арбитр: И. Ищенко (Киев)
 Прогноз sport.ua – 1:0
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
shchorsa
МАРІУПОЛЬ ГАРНА КОМАНДА , ТІЛЬКИ НАЗВА ЯК ЖОПА.
.....Чотко сказано про назву.
Dashka2008
А что? Павло Кирильчик перебрал карточек,выступая за ФК Львов и теперь пропускает игры за Ильичёвец?
Балываюси..
LVIV-city
ФК Львів-Ілічівець 2:0.Львів ВПЕРЕД!!!!!!
lg_factor
зачет на аваторе ФК Львов и - ФК Сталь :D +1