Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1315
0

МОСКВІН: «Рахунок в матчі з Єнакієвцем не по грі»

Гравець львівского «Тайму» Євген МОСКВІН про останній матч проти «Єнаікєвця»

МОСКВІН: «Рахунок в матчі з Єнакієвцем не по грі»

Про останній матч львівського «Тайму» проти «Єнаікєвця» (5:4) та не тільки клубному сайту розповів Євген Москвін.

- Я вважаю, що ми повністю переграли «Єнакієвець», -- розпочав розмову футзаліст. - При рахунку 3:0, пропустили необов’язковий гол. За рахунку 3:1 завершився перший тайм. Після перерви господарям не було що втрачати, а тому вони пішли уперед й на майданчику почалася відкрита гра. Ми постійно вели в рахунку... Як на мене, повторюю, ми переграли суперників. Єдине, реалізація гольових моментів у нас була не найкраща, хоча 5 голів забити -- не поганий показник. Також у цьому матчі ми пропускали необов’язкові голи.     

- Євген, суперник чимось здивував?
- Суперник зіграв на своєму рівні. Вкотре, хотілося б наголосити на іншому – на тих катастрофічних умовах, в яких доводиться проводити матчі в Єнакієве. Кожного разу, коли ми туди приїздимо, змушені грати в анти-міні-футбол. На такому майданчику просто не можна проводити матчі. Вони постійно тут тренуються, уже адаптовані до нестандартності свого майданчику, а нам значно важче. Усі наші домашні заготовки на єнакіївському майданчику важко реалізувати. Добре, що ми виграли, причому перемогли заслужено. Єдине, рахунок у грі із «Єнакієвцем» не у повній мірі відображає події на майданчику.  

- Усі кажуть, що «Єнакієвець» є претендентом на нагороди чемпіонату. Як гадаєш, ця команда входить до переліку основних претендентів на «золото»? 
- Якщо брати по виконавцях, то «Єнакієвець» входить у четвірку чемпіонату України. Важко сказати, чи допомагає їм нестандартність свого залу. Адже вони постійно тренуються в ньому, а потім на виїзді, не можуть адаптуватися до нормальних розмірів майданчику. Але я впевнений, що «Єнакієвець» боротиметься за медалі, якщо не перешкодять кадрові проблеми. Наскільки мені відомо, в них уже є травмовані.   

- А «Тайм», якщо брати по виконавцях, на якому місці в чемпіонаті?
- Звісно, на першому (Сміється)...

- Євген, ти не один рік в «Таймі». Після приходу на тренерський місток Станіслава Гончаренка, важко було адаптуватися до вимог нового наставника?
- Я б не сказав, що важко...Якщо гравець хоче чогось досягнути, він повинен віддаватися на всі сто відсотків на тренуваннях, виконувати усі вказівки тренера. А наставник у нас дуже сильний...

- Що саме змінилося в тренувальному процесі?
- Тренувальний процес повністю змінився. Станіслав Олександрович максималіст, він вимагає на кожному тренуванні, на кожній грі максимальної віддачі. Наш наставник хоче завжди перемагати, а для цього необхідно багато працювати. 

- Наступний матч «Тайм» проведе проти івано-франківського «Урагану». Що можеш сказати про цю команду?
- «Ураган» влітку дуже добре попрацював на трансферному ринку, придбав кваліфікованих гравців. Відразу стало зрозуміло, що івано-франківці боротимуться за медалі чемпіонату. Попри деякі невдачі, думаю ця команда ще складе конкуренцію в гонитві за нагородами. «Ураган» – дуже хороша команда, а тому про легкий матч з нею годі мріяти. Але в нас одне завдання на цей матч – перемога.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.