Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 05 апреля 2018, 15:02
6596
7

ФК Львів - Карпати - 2:4

Перемога «Карпат» на досвіді

| Обновлено 05 апреля 2018, 15:02
6596
7
ФК Львів - Карпати - 2:4

Львівське «дербі» з перших хвилин розпочалось сплесками емоцій та грубими зіткненнями. Борис Баранець спочатку пошарпався з Пшеничних, а згодом грубо збив Гурулі. А ось порушення правил Шевелюхіна в центрі поля змусило Сергія Шебека показати першу у матчі жовту картку.

Як і у попередніх двох матчах у Львові глядачі, яких цього разу зібралось набагато більше, знову побачили швидкий гол. Григорій Баранець правим краєм зробив рейд до штрафного «Карпат», прострілив вздовж лінії воротарського майданчику, і Валерій Федорчук зумів підправити м’яч у ворота впритул з дальньою стійкою.

«Зелено-білі» могли швидко зрівняти рахунок, але після прострілу Кобіна, ні Зеньов, ні Кузнецов не зуміли підправити м’яч у ворота. Згодом Кузнецов таки наніс удар головою, але Шевчук був на місці. І тут же атака ФК «Львів» завершилась голом номінальних господарів. Григорій Баранець нагадав про свої дальні та влучні удари і, увійшовши до штрафного, пробив низом впритул зі стійкою.

Згодом Гурулі заробив штрафний неподалік лінії штрафного, і арбітру довго доводилось відсувати «стінку» на своє місце. У підсумку Григорій Баранець був попереджений, а удару Кобіна забракло влучності. А ось стандарт у виконанні Ващука завершився ударом головою Шевелюхіна, але м’яч пролетів вище воріт.
І все ж, «Карпати» таки зуміли скоротити рахунок ще до перерви. Кобін здійснив швидкісний прохід правим краєм і з-під ноги Кіцути навісив на дальню стійку, де Кузнецов влучно пробив головою. Натомість після чергового штрафного удару у виконанні Ващука, захисники «Карпат» знову дозволили головою пробити Шевелюхіну, але Олександру знову забракло влучності.

На початку другого тайму арбітру часто доводилось призначати штрафні, найнебезпечнішим з яких був у виконанні Федорчука, коли м’яч пролетів впритул над поперечиною. Міг вийти на побачення з воротарем і Худоб’як, але перетримав м’яч і не зумів обіграти захисника. А згодом Худоб’як заробив штрафний, після розіграшу якого «Карпати» і провели другий гол. Шевчук невдало парирував удар в ближнй кут Ощипка, і Кожанов першим встиг на добивання, пробивши повз воротаря – 2:2.

Натомість Ващук зі штрафного, який заробив Худзик, пробивав під поперечину, і Романенко кулаками вибив м’яч в поле. Гра набрала відкритого характеру, обидві команди швидко переходили від оборони до атаки. Якщо удар сходу Гордієнка Романенко зумів парирувати, то тут же атака «Карпат» закінчилась голом. Після флангової передачі Пшеничних неприкритий Худоб’як головою пробив повз Шевчука.

Продемонстрував свою майстерність і Романенко, у карколомному кидку вибивши м’яч, який летів у нижній кут воріт після штрафного удару Ващука. А ось Кополовець, вийшовши на побачення з воротарем після пасу Худоб’яка, технічно перекинув м'яч через Шевчука. Кополовець на радостях зняв футболку, вибіг на бігову доріжку, потрапив в обійми партнерів, і згодом … побачив жовту картку від Шебека.

Тож тепер вже «Карпати» отримали перевагу у два м’ячі, і фактично зняли питання про переможця у львівському двобої. Рахунок міг стати ще непристойнішим для ФК «Львів», але Кополовець з декількох метрів влучив у ноги воротарю. Тож підопічні Сергія Ковальця зазнали другої поспіль домашньої поразки з рахунком 2:4.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ зі Львова, спеціально для sport.ua

ФК «Львов» - «Карпаты» - 2:4

ФК «Львов»: Шевчук, Гальчук, Ващук, Кицута (Романюк, 66), Федорчук, Шевелюхин , Котенко (Панас, 55), Баранец Г., Баранец Б., Худзик,  Гордиенко (Полтавец, 74)
«Карпаты»: Романенко, Петривский, Пшеничных, Ощипко, Ткачук, Худобяк, Кожанов (Федорив, 78), Гурули, Кобин, Зенев (Кополовец, 64), Кузнецов (Фещук, 88)
Голы: Федорчук (10), Баранец Г. (21) - Кузнецов (41), Кожанов (57), Худобяк (64), Кополовец (79).
Предупреждения: Шевелюхин (9), Федорчук (31), Худзик (92) - Кожанов (46), Кополовец (79).

Удары (в створ): 12 (6) - 8 (7)
Угловые: 0 - 3
Оффсайды: 1 - 3.

Зрителей: 15.000
Оценка поля: 5
Честная игра: 7,750 - 8,000.

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 7
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
myroslavmail
2 MARSEILLE | 2008-11-16 10:51:15
Вболівальник Шахти з підозрілим ніком Марсель?!!!
myroslavmail
2 Kivals_grozny | 2008-11-15 21:53:56
За 10 хв. до кінця першого тайму а не матчу!
MARSEILLE
хорошая была игра. и хоть я болельщик Шахты, насладился данным матчем.
kav23
Гость | 2008-11-15 21:22:17
Нічого взимку приходять Даниловський та Шацьких, думаю Фк Львів посилить гру
це жарт?
Kivals_grozny
Они же вроде выигрывали 2:1 чуть-ли не за 10 минут до конца матча?
Jazzi
У Львова был хороший шанс обойти Таврию.Жаль.
fairplay
Львову как и Мариуполю сегодня не хватило опыта. Второй тайм совсем сдали