Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
3925
8

ФК Львів - Карпати. Анонс

«Карпати» - в гостях, як вдома

ФК Львів - Карпати. Анонс
15 листопада на стадіоні «Україна» вперше в чемпіонатах України зустрінуться обидва представники Львова – ФК «Львів» та «Карпати». Напередодні прем’єрного львівського «дербі» президент ФК «Львів» Юрій Кіндзерський та головний тренер Сергій Ковалець провели передматчеву прес-конференцію.
 
Сергій Іванович, який рівно місяць тому очолив городян, зазначив, що йому приємно, що у Львові є дві команди Прем’єр-ліги і хотілося б, щоб в суботу вболівальники стали свідками хорошої гри і святкового настрою на стадіоні. За словами Ковальця, філософія львівського клубу – грати у футбол. Буде самовіддача гравців – будуть і результати. Підготовка ФК «Львів» до гри проти «Карпат» триває в такому ж режимі, що і до попередніх календарних матчів. Всі гравці ФК «Львів» рвуться в бій, а хто із заявки «синьо-золотих» потрапить до протоколу гри стане відомо в суботу. Будуть вивчатись слабкі сторони «Карпат», але головне аналізувати свою гру.
 
Юрій Кіндзерський підкреслив, що гра ФК «Львів» прогресує і конкретні турнірні завдання перед клубом будуть визначені перед початком весняної частини чемпіонату. Вже почалася трансферна робота і пріоритет буде робитись на українських футболістів, представників західного регіону. У планах керівництва ФК «Львів» - сформувати за три роки серйозну боєздатну команду.
 
Юрій Іванович зазначив, що прикро спостерігати, як на матчі ФК «Львів» і «Карпат» приходить по 4-5 тисяч вболівальників для майже мільйонника-міста Львова. Найголовніше, щоб глядачі відчули, що команди грають для них і повертались на трибуни стадіону «Україна». Керівництво ФК «Львів» також звернувся до вболівальників, які прийдуть на львівське «дербі» щоб вони повернули славу львівських прихильників футболу, дотримувались порядку і не допускали різноманітних ексцесів.
 
Щодо кадрових втрат «Карпат», то у складі «зелено-білих» не зможе вийти на поле Самсон Годвін, у якого перебір жовтих карток. Настрій у підопічних Олега Кононова після перемоги над «Арсеналом» бадьорий і карпатівці безумовно прагнутимуть здобути у чемпіонаті другу перемогу поспіль і закріпитись у середині турнірної таблиці.
 
Вболівальники зі стажем пам’ятають, який інтерес у 1966-1969 роках викликало тодішнє львівське дербі. В рамках союзних чемпіонатів було зафіксовано 10 матчів «Карпат» та львівського СКА і перевага була на боці карпатівців: +5=2-3, м’ячі 15-11.
 
Після створення ФК «Львів» лише один раз перетнулись шляхи городян та «Карпат» - 20 вересня 2006 року на полі стадіону СКА в рамках 1/16 фіналу Кубка України. Основний час тоді завершився внічию 1:1, а з серією пенальті перемогу святкував ФК «Львів» - 3:0. З того часу, в складі ФК «Львів» залишилось лише брати Баранці та Жданов, в «Карпатах» - Пшеничних, Федорів, Кобін, Худоб’як, Годвін та Фещук.
 
Обслуговуватиме матч ФК «Львів» та «Карпат» 48-річний Сергій Шебек з Києва, який провів найбільше ігор – 223 - серед 108 служителів Феміди, які коли-небудь обслуговували матчі чемпіонатів. При Шебеку «Карпати» провели 31 гру: 13 перемог, 10 нічиїх та 8 поразок, різниця м’ячів 32-24. А гравців ФК «Львів» Сергій Шебек у суботу вперше виведе на поле львівської спортивної арени.
 
Юрій НАЗАРКЕВИЧ спеціально для sport.ua

15 ноября, суббота
«Львов» - «Карпаты»
Львов, стадион «Украина», начало в 16.00
Арбитр: С.Шебек (Киев).
Прогноз sport.ua – 2:2
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Лунин признался, был ли гол в скандальном эпизоде матча с Барселоной
Футбол | 25 апреля 2024, 00:08 4
Лунин признался, был ли гол в скандальном эпизоде матча с Барселоной

Украинский вратарь отрицает, что мяч пересек линию

Хави принял неожиданное решение. Барселоне не нужно искать нового тренера
Футбол | 24 апреля 2024, 22:25 10
Хави принял неожиданное решение. Барселоне не нужно искать нового тренера

Легенда «сине-гранатовых» провел встречу с руководством и решил остаться в клубе!

Комментарии 8
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Sasha-la
ФК Львов смотрится не плохо.
myroslavmail
ВСЕ! Прийщов час виїжджати на ст. "Україна"
unikal
ФК Львів проти СК Карпати (Скандальний Клуб Карпати)
kryminalist
Мені як львівянину на руку перемога ФК Львів, але чомусь таке відчуття, що саме Карпати будуть боротись за виживання в кінці чемпіонату. Тому нехай переможе сильніший.
myroslavmail
2 koerts | 2008-11-14 19:01:28
Шо значить звісн? Ти був на останньому матчі цих команд?! Памятаєш як кричали гол коли забили Карпати, а як КРИЧАЛИ коли забив Львів. Я за Карпати але сумніваюсь що більшість стадіону буде за Карпати також!
PS Коротше рубилово буде огого
koerts
звичайно всі будуть вболівати за Карпати. але якщо б я був у Львові пішов би на матч, і подивився цікавий матч с пластамсовим стаканом пива))) надіюсь хоч на цьому матчі буде аншлаг)
Вася(Крым)
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Клінцман UA
Буду вболівати за красивий футбол
Успіхів обидвом командам .