Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2272
0

КОВАЛЬЧИК: «Команда з Рівного мене здивувала»

МФК «Рівне» - «ТВД» - 0:2. Післяматчеві коментарі

КОВАЛЬЧИК: «Команда з Рівного мене здивувала»

Головний тренер «ТВД» Роман Ковальчик:

- Вважаю, що сьогодні рахунок по грі. Хоча мене трошки команда з Рівного здивувала. Я буквально чотири дні тому придивлявся до них у грі з «Кардиналом», то сьогодні вони  примінили зовсім іншу тактику на відміну від попереднього матчу. Тому ми відповідно готувалися до іншої гри команди МФК «Рівне». Але як би там не було – це все-таки команда вищої ліги, вони зіграли більш хитріше - діяли від оборони. 

Ми поставили свою гру теж від оборони, очікуючи, що ваші хлопці побіжать вперед і ми їх зловимо на контратаці. Якраз такою була гра команди у Львові з «Кардиналом», тому цілком слушно ми вважали, що команда, яка дозволяє собі таку гру в гостях, дома гратиме ще  агресивніше. Тим більш, що всім відомо – в Рівному важко грати всім командам і яка команда б сюди не приїжджала вони завжди дадуть бій. Це вже триває не один рік, так було ще в першій лізі, не змінилося це і зараз. Тому весь перший тайм ми грали за тактикою, яку визначили напередодні гри.

А ось після відпочинку ми вже змінили тактику гри своєї команди, стали грати в напівпресинг і це напевно дало змогу реалізувати свої моменти. У першому таймі в нас трошки не складалося і цьому свідченням було 5 ударів в стійку воріт. На мою думку, для вболівальників, які прийшли подивитися гру – матч був трохи «сонним». Обидві команди очікували на помилки суперника і грали від оборони. Хоча вже в другому таймі після першого забитого голу – останні 7 хвилин гра пожвавішала. Я вважаю, що обидві команди молодці - провели зустріч без грубих фолів. А загалом, говорячи про рівнян, а нам доводилося зустрічатися з ними в минулому чемпіонаті в рамках Кубку України, команда росте на очах, додає в майстерності і це дуже добре, як на мене. Бажаю їм подальших успіхів.

Головний тренер МФК «Рівне» Юрій Баховський:

- Ми сьогодні зустрічалися з дуже хорошою командою. Ви були цьому свідками – це напевно чудово було видно. Майстри і не просто, а вже майстри високого класу. Хоча мушу зауважити, що 3 роки назад вони починали, так само, як і ми, коли ввійшли у вищу лігу. Зараз вони вже стали майстрами і в своєму складі навіть мають трьох збірників національної збірної, які нещодавно повернулися з Бразилії. Тобто це команда дуже хорошого рівня. Ми бачили вже багатьох суперників, але «ТВД» поки що з них самий серйозний. 

Що ж стосується нашої гри, то мене, мабуть, розчарував лише результат, адже ми не змогли забити голи. А сама гра сподобалася і я всім хлопцям подякував, вони проявили характер. І я перед матчем наголошував, що сьогодні буде боротьба характерів. Особливо напруженим був перший тайм. Нам потрібно було лише забити. У вищій лізі в класі найсильніших спортсменів все  робиться набагато скоріше, набагато швидше приймаються рішення. Якщо не забиває більш досвідчений капітан команди – Роман Волох, то що говорити про інших молодих футболістів. Звичайно потрібно було забивати. Але ви бачите, що ми ростемо і я думаю сьогоднішня гра повинна була сподобатися вболівальникам незважаючи на результат.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Как выглядит таблица АПЛ после перенесенных матчей 29-го тура АПЛ 2023/24?
Футбол | 26 апреля 2024, 12:00 0
Как выглядит таблица АПЛ после перенесенных матчей 29-го тура АПЛ 2023/24?

«Арсенал разгромил «Челси», фиаско «Ливерпуля», уверенная победа «Манчестер Сити»

Новый шанс сборной Украины. Анонс чемпионата мира по хоккею
Хоккей | 26 апреля 2024, 12:51 5
Новый шанс сборной Украины. Анонс чемпионата мира по хоккею

Команда Дмитрия Христича попробует выйти в Дивизион 1A

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.