Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
| Обновлено 10 декабря 2021, 12:06
10964
29

Журналист ловит хайп! Заявление Миная по поводу скандала с Селезневым

Футбольный клуб отреагировал на очередной скандал с форвардом клуба

| Обновлено 10 декабря 2021, 12:06
10964
29
Журналист ловит хайп! Заявление Миная по поводу скандала с Селезневым
ФК Минай. Евгений Селезнев

Футбольный клуб «Минай» опубликовал официальное заявление по поводу очередного скандала с форвардом Евгением Селезневым.

Заявление ФК «Минай» по поводу обнародованных аудиозаписей разговоров Селезнева

(публикуется в оригинале на украинском языке)

У зв’язку з оприлюдненням на YouTube-каналі одної з популярних футбольних програм аудіозаписів телефонних розмов футболіста команди Євгена Селезньова та головного тренера Ігоря Леонова, ФК «Минай» вважає за необхідне висловити наступне.

Ми поважаємо роботу журналістів і завжди раді, коли вони своїми матеріалами привертають увагу до життя нашого клубу. Проте не розуміємо, коли медійники користуються сумнівними джерелами та видають непідтверджену інформацію як справжній факт.

Журналіст Андрій Сеньків, який оприлюднив ці аудіозаписи, стверджує про наче б «проблеми у роздягальні», «порушення дисципліни», «хамське відношення до тренера» та інше в ефірі програми «ТаТоТаке» від 6 грудня 2021 року.

Зазначимо, що оприлюднений відеозапис у тік-току, на основі якого журналіст робив свої висновки, що Є. Селезньов негативно висловлює свої емоції, були адресовані не тренеру І. Леонову. Звертаємо увагу, що згідно проведеного внутрішнього розслідування, з’ясували, що відео було записано таємно невідомим фанатом, який вибіг на поле в момент, коли команда йшла до фанатського сектору дякувати за підтримку в грі з «Динамо» 27 листопада. Висловлював критику Є. Селезньов виключно гравцям. Футболіст вже приніс вибачення їм у той же день у роздягальні за свої дії.

Чому журналіст робить подібні висновки в ефірі програми і чому видає свої вигадки за підтверджений факт – залишається на сумлінні автора. Не виключаємо, що його «джерела», звідки він бере інформацію, свідомо маніпулюють журналістом, аби він видавав «бажане» за «дійсне».

Також нам не зрозуміло, з якою метою були оприлюднена ця інформація в ефірі? Чи не з метою дискредитації клубу в очах вболівальників та колег? Чи, можливо, заради чергового хайпу?

Зазначимо, що подібна непідтверджена інформація і стала причиною конфлікту Є. Селезньова з журналістом, внаслідок яких і виникли ці неприємні телефонні розмови.

Від імені клубу заявляємо, що не підтримуємо будь-яких проявів агресії футболіста у бік журналіста. У зв’язку з цим із гравцем Є. Селезньовим вже була проведена профілактична бесіда у приватному порядку і будуть вжиті відповідні заходи.

Також зазначимо, що записані відповідні аудіозаписи були не у робочий час гравця і вони носять приватний характер.

І просимо представників ЗМІ у майбутньому, якщо виникають відповідні непорозуміння із представниками нашого клубу, звертатися відповідно до нас, аби ми вирішили конфлікт цивілізованим шляхом, а не через публічний розголос у ЗМІ, який зачіпає не тільки винуватців конфлікту, а й весь футбольний клуб та почуття його вболівальників.

Оцените материал
(38)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футболисты Байера, сыгравшие в финале ЛЧ-2001/02. Где они сейчас?
Футбол | 19 апреля 2024, 13:00 11
Футболисты Байера, сыгравшие в финале ЛЧ-2001/02. Где они сейчас?

Вспоминаем тех представителей Леверкузена, которые оказались в шаге от выдающегося триумфа

Случилось недоразумение. Арендованному динамовцу не будут делать операцию
Футбол | 19 апреля 2024, 13:21 0
Случилось недоразумение. Арендованному динамовцу не будут делать операцию

Антон Боль травмирован, но восстанавливается согласно рекомендациям врачей

Комментарии 29
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
firstromario
Ну це показує рівень клубу. Де ще в світі клуб б таке бидло захищав?
zhyr
Виходить, він футболістам кричав "зачем ты его выпускаешь"?))) Там футболісти роблять заміни?)))
Слава Чебан
Нормальный клуб никогда б не опустился к тому чтоб всей командой звонить журналисту, а потом ещё заявления делать
Ярослав Скориков
Селя кричав "кто его выпустил", та треба в клубі спочатку пояснити придурку, хто випускае гравця на поле... Ну а сама команда то цирк шапіто, одні комедіанти, то був Кополовець, Міля, Селя, корупціанер Севідов, президент контрабандист санкційний....
brighi10
Зашел в википедию прочитать про Минай.
В статье про президента клуба написано - Відомий завдяки контрабанда на Закарпатській митниці
Taykitanin
Провели розслідування внутрішнє, але не скажемо, кому саме адресовані слова Селезньова? Провели профілактичну бесіду і вжили заходів, а потім отмазка - позаробочий час, приватний характер... клуб обісрався своєю заявою не гірше кормильця-рекордсмена)))
Andy_P
Это 3,14здец, зашкварившегося Тунца клуб защищает, практически уголовщину (угрозу физической расправы) называя частными разговорами в нерабочее время
Bibenco
В любом случае, очень хочется, чтобы этот футбольный клуб, вместе с этими игроками и тренером, покинули высшую лигу. Какие-то алкогольно-бомжацкие разборки.
Fair Play
Біда не в тому,що воно йоб....е,біда в тому,що воно того не розуміє...
Tom Sizemore
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Алексей Голяченко
Я что-то пропустил? Селезень опять пускает пену?
Не давно ж только извенялся за маты в сторону одноклубника. За им реально не поспеть
Alex86 1
хайп, похоже, больше ловит пальнутый пенс со своими "рекордами" и выходками, зачем не понятно, но мб хапает шо то
Misha-101
Колхозный клуб. Стыдно должно быть
DK02
Сєля пітух.
dima.krot
Селезнев: "Не получается побить рекорд. Пойду побью Сенькива"
DidOk
Селя - це все. Завершуй грати
Grigorio666
ХТО СЄЛЄЗНЬОВ ТАКИЙ?????? ЦАР і БОГ ? ТА і БЛИЗЬКО НІ, КУЛАКАМИ МАХАЮТЬ ЛЮДИ З ПОРУШЕНОЮ ПСИХІКОЮ, яким потрібно лікуватися, а не грати в футбол, і які не в силах щось зробити чи висказати все словами. ВІН НАВІТЬ НЕ ВМІЄ НОРМАЛЬНО ГОВОРИТИ(((( ТАКЕ ВІДЧУТТЯ, ЩО ВІН НАВІТЬ В ШКОЛІ НЕ ВЧИВСЯ))))))))
ВИ МОЖЕТЕ СОБІ УЯВИТИ, ЩО ЦЕЙ ЧОРТ, як він каже на інших, МОЖЕ НА ФУТБОЛЬНОМУ ПОЛІ ЗРОБИТИ?????????((((((((((((((((((((((((((((((((((ЧИ з ногами гравців на футбольному полі, ЧИ з іншими футболістами, ЧИ з тим самим суддею будь-якого матчу, та навіть зі своїми ж колегами(футболістами)---- самі футболісти команди йому підігрують---- МОЖЛИВО БОЯТЬСЯ АБО З ЦИМ ДУРІКОМ НІХТО ВИДНО НЕ ХОЧЕ ЗВ'ЯЗУВАТИСЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ЧИ ЦЕЙ СЄЛЄЗЄНЬ НЕ ДИВИТЬСЯ НА ЦЕЙ СВІТ РЕАЛЬНИМИ ОЧИМА, куди не подивитися в нашій країні СПЛОШНА БРЕХНЯ, РІЗНІ РАЗВОДИ, НАЙОБУВАННЯ НА КОЖНОМУ КРОЦІ, але кожен з нас здатний змінити свій світ, як він це бачить і будь-яку сторону ---- ТРЕБА В ПЕРШУ ЧЕРГУ ПОЧИНАТИ З СЕБЕ, а якби хоч трохи в СЄЛЄЗНЯ було б в голові мозгів, то він би вибачився за ті матюки і слова, а сказав би, що він мав не те на увазі і не звертав би уваги на різні провокації, ----- ЯК ТИ БЕЗМОЗГЛИЙ СЄЛЄЗЄНЬ ГРАВ ЗА ТАКІ ФУТБОЛЬНІ КЛУБИ ЯК ::::: дніпропетровський ДНІПРО, донецький ШАХТАР, київський АРСЕНАЛ, турецький БУРСАСПОР, іспанську МАЛАГУ, російську КУБАНЬ, а тут в Україні за останні роки КОЛОС і МИНАЙ, але і 10років за ЗБІРНУ УКРАЇНИ -------- НУ СКАЖІТЬ ЯК ЦЕ БИДЛО і ЧОРТ могло із такими нервами і з такою поведінкою із таким характером взагалі і БЛИЗЬКО НАБЛИЖАТИСЯ ДО ТАКИХ КОМАНД , а тим більше до НАШОЇ ЗБІРНОЇ УКРАЇНИ з футболу?????????????
НУ ЯК????!????????????¿??????????????????
DidOk
То це Сеньків Леонову і тунцю телефонував ? ))) То вони там ще й дурники до того всього ...
Bibenco
Очень напоминает стиль вечно пришибленного, недоразвитого максимки с этого сайта.
Орлов Михаил
Трансгендерная кибератака на наш футбол может окончательно перекрыть потоки контробанды и обанкротить УАФ! Не дамо дубу раніше наступної восени! Слава Метревелі!