Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
979
0

ТВД - Будивел - 7:2

Вахула після Бразилії розродився хет-триком

ТВД - Будивел - 7:2

У іншому матчі, який відбувався у Львові також був зафіксований рахунок 7:2. Але на відміну від першого поєдинку, цей результат приніс багато радості львівським уболівальникам.

Було видно, що «ТВД» явно переважає підопічних Олександра Юзика. Львів’яни відразу почали атакувати ворота досвідченого Олега Зозулі. І на 4-й хвилині воротар гостей ледь не пропустив м’яч у свої ворота після пасу партнера п’яткою, але в останній момент встиг вибити сферу в аут. На 11-й хвилині «теведисти» таки втілили свою перевагу у забитий гол. Хавер зіграв з Кіндієм і метрів з 14 пробив, а м’яч після двох рикошетів влетів в сітку.

Львів’яни продовжували атакувати, тричі пробивав Рогачов, але не точно. Гості огризались, але удари Сопільняка і Косенка не були небезпечними. На 17-й хвилині справжній футбольний шедевр створив Вахула. Гравець збірної України із 16 метрів прямим ударом зі штрафного відправив м’яч точно в праву дев’ятку воріт. Через хвилину дніпропетровці розігруючи м’яч на своїй частині майданчика двічі віддали пас воротарю і поплатились за це ще одним голом. Вахула після розіграшу вільного удару з лінії штрафного майданчика залишалось лише підставити ногу.

Ще до перерви четвертий гол міг забити Кіндій, але він не реалізував дабл-пенальті. Засенко мав розмочити рахунок, але зі штрафного влучив у Кордобу, який прикривав кут воріт.

Відразу по перерві Рогачов забив четвертий гол. Зозуля мав без проблем ловити м’яч, але пропустив його в сітку. Засенко вдало зіграв на добивання і один гол відіграв, але «ТВД» на це відповіло своїми двома. Рогачов знову пробив і на цей раз Зозуля попустив м’яч між ногами.

Після цього його поміняли, але і другому голкіперу «Будівела» Шевцову не вдалось залишитись сухим. На 29-й хвилині Хавер після розіграшу кутового із правого флангу пробив в ближню дев’ятку – 6:1.

Головний тренер «ТВД» Роман Ковальчик також вирішив поміняти воротаря і дав пограти молодому Роману Колтку. І гості із десятиметрового штрафного удару забили другий гол, але все-таки останнє слово було за львів’янами. Ефектну крапку у матчі поставив Роман Вахула.

Володимир КРУПЧУК

«ТВД» (Львів) – «Будівел» (Дніпропетровськ) – 7:2

«ТВД»: Мельник (Колток, 37) – Вахула, Маржановський, Сільченко, Рогачов – Хавер, Денис, Чеботарьов, Кордоба – Кіндій, Цимбаляк.
«Будівел»: Зозуля (Шевцов, 27) – Пічкуров, Косенко, Макшанов, Засенко – Салабай, Будін, Соломка, Сопільняк.
Судді: Бік, Безпорочний (обидва – Харків).
Голи: Хавер, 11, 29; Вахула, 17, 17, 38; Рогачов, 21, 27 – Засенко, 25, 37
Попередження: Чеботарьов, 19 – Зозуля, 8; Пічкуров, 11; Соломка, 17.

Удары (в створ): 26 (14) – 22 (13).
Зрителей: 250.

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ ЗДЕСЬ

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

РЕЙТИНГ «ЗРИТЕЛИ»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины
Хоккей | 25 апреля 2024, 10:00 5
ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины

Очередная попытка сборной Украины вернуться во второй дивизион

Лунин признался, был ли гол в скандальном эпизоде матча с Барселоной
Футбол | 25 апреля 2024, 00:08 4
Лунин признался, был ли гол в скандальном эпизоде матча с Барселоной

Украинский вратарь отрицает, что мяч пересек линию

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.